Web Analytics
Jump to content

Boss ME-50


Halvorsen
 Share

Recommended Posts

Om det er bra nok gave til en som er 14 mener du :huh:

Om den er bra nok for deg har vel mer å gjøre med hvor kresen du er og hvor lenge du har spilt enn hvor gammel du er..

Jeg hater den greia der, men jeg veit det er mange som liker den..

Link to comment
Share on other sites

Heisann!

Låner med meg en ME-50 hjem for tiden for å teste den ut. Jeg ble litt lei av å ha såpass mange Boss-tråkkerter stående, at jeg tenkte "hvorfor ikke en multieffektsak". Jeg kjøper denne.

Vrengen er overraskende bra, hvis en ser bort fra mange av modelleringene til Boss' egne pedaler. De som funket for meg var BD-2en og etterligningen av Fuzz Face.

Delay, chorus, reverb og lignende var av ovveraskende god kvalitet. Univiben var litt udefinerbar, da.

Andre positive sider:

- Nesten bare knotter og brytere, ingen finurlige display og taster.

- Den er bygd som en tanks.

- Stjeler ikke så mye av lyden som man skulle tro.

- Harmonizer!

Noen negative sider:

- Wah'en er bob-bob.

- Du kan ikke skifte banker med foten (men hvis du investerer i en liten footswitch, er det mulig).

- MASSE vrengalternativer, men mye er ikke noe tess.

- Noise Suppressoren stjeler mye av signalet!

Men alt i alt så synes jeg dette er masse moro for pengene, og ganske så verdt kjøpet.

Veldig praktisk liten sak.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en sånn.. Vrengen er passe bra.. På lavt.. Men når jeg skrur opp volumet på ampen (JCM2000) så blir det rævva... Hvorfor? :P men ellers er det en god pedal.. et par minus sider:

- wah høres knapt gjennom vreng

- Nois greia tar mye av signalet

- Vrengen var litt skuffende... Men noe bra..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.