Web Analytics
Jump to content

Fasevende


crib2k
 Share

Recommended Posts

Bare jeg som ikke skjønte bæret av det spørsmålet?

" fra PC og lydkort til diverse prossessorer "

diverse prosessorer?

For å endre signalgangen kan du vel bare bytte om + og - på alle kablene (forutsatt at de er balanserte)?

Link to comment
Share on other sites

Hvorfor vil du fasevende signalet?

Om du skal maksimere signalet, men signalet vrenger seg på grunn av lydkortet, kan du jo kjøre det ut lavt og inn i en preamp av noe slag før du hiver det inn i prosessorene. Kan jo kjøpe en preamp med fasevender med det samme.. :P

Hvorfor bruke midi?

Tror du får forklare deg litt nærmere. Hva skal du bruke disse prosessorene til? Hva slags signal går ut fra PC'en? Er det innspilt? Bruker du pc'en som synth (softsynth?)? Er det for noe annet?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Ikke mobb crib2k da! Han går i klassen min. Han har multiple sklerose (MS), og derfor har foreldrene hans kjøpt musikkutstyr til han i håp om at han skal få en ny hobby. Men det er gjerne ikke så veldig gøy for han dersom dere bare skal le av det han spør om!

bare svarte på det han spurte om. eller, fortalte han at det han sa ikke henger på greip. hva ville du sagt hvis noen spurte deg om det var en god idé å bruke logitech sin mus som ostehøvel, eller om det kansje var bedre å bruke nokiatelefonen..?

Link to comment
Share on other sites

bare svarte på det han spurte om. eller, fortalte han at det han sa ikke henger på greip. hva ville du sagt hvis noen spurte deg om det var en god idé å bruke logitech sin mus som ostehøvel, eller om det kansje var bedre å bruke nokiatelefonen..?

Eg blir skakk! :lol:

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Sorry, men kan ikke si jeg forstår humoren din. Virker bare teit å komme og si "you've been punked". Tror du får prøve litt hardere. Videre så er det sikkert mange som har problemer med de forskjellige uttrykkene som blir brukt, det er derfor en prøver å få folk til å forklare seg litt nærmere hva en egentlig er ute etter. Er heller ikke noe morsomt om du prøver å kjøre på samvittigheten til de som prøver å hjelpe. Tror du får ta deg et kurs i god humor: Hører The Euphor selger disse billig (god trøndersk humor)... :P

Link to comment
Share on other sites

Sammen med mengder av velvillighet fra Euphor klarte jeg å få hjulpet orjanbeats til 10 dagers ferie for den siste (slettede) posten. Personangrep og dårlig stemning klarer forumet seg fint uten.

Godt samarbeid. :)

Edited by The Euphor
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.