Web Analytics
Jump to content

Guitar player Magazine !


Mr.Bungle
 Share

Recommended Posts

huff....

har vi en undertrykket mann her ?

Er vel ikke akkurat eensbetydende med dårlig kvalitet det Gibson, du er stor gutt du og ser vel litt lenger enn som så ?

Man kjøper da vel ikke på grunn av at den eller det hadde den fineste dama på salgsplakaten ?

I markedsføring er det jo viktig å ha noe som er lett igjenkjennelig, for noen er det DeanGirls for andre er det styggen selv ! men for Dean er det hovedsakelig artistene som spiller på instrumentene, akkurat som hos Fender og Gibson !

Michael Angelo Batio spiller på Dean !!

Og hvis du går på forsiden til www.deanguitars.com så vil du ikke se damene først gjør du vel ?

Men de finnes i de små thumbnailsene på høyre side !! ..... oi det var 3 linker til lettkledde damer det !!

Skal lure på om du ble skuffet over at det ikke var mer ?

ikke ment som noe alvorlig Gibson, bare at det er krydder på sidene, Fender og Gibson er etter min mening ganske konservative og treige, kjedelige sider !

Jackson, BC Rich, ESP etc. er mer ekstreme og HARRY da, hvis du legger vekt på slike ting når du velger ny gitar !

Det skal også sies at Kunde oppfølgingen til Dean må være uslåelig !!

Bestilte bassen min i April, og fikk da forespeilet 3 måneders levering, etter 2 mnd. ringte de fra Dean og forklarte at det ble litt utsatt, helt fra da av har jeg blitt oppdatert på hvor langt unna bassen er etc. pr. telefon, og jeg har snakket med noen av de andre som åzzå kjøpte, samma story'n der, alle har fått tlf. en gang i uka i snart et halvt år !!!! snakk om kunde oppfølging fra PRODUSENT !! Skulle likt å høre Fender eller Gibson hadde gjort det der !!

vel vel... kunne sikkert sitti her til i morra og forsvart Dean, men når alt kommer til alt så dreier det seg om smak og behag...... og ikke om hvem som har de fineste damene !!

Ahhhhh.... har nå sitti i 6 timer og spilt bass yooohooo...... !!

Link to comment
Share on other sites

vel vel... kunne sikkert sitti her til i morra og forsvart Dean, men når alt kommer til alt så dreier det seg om smak og behag...... og ikke om hvem som har de fineste damene !!  

Akkurat det har du så utrolig rett i at du vet det sannsynligvis ikke selv engang:)

Link to comment
Share on other sites

Når det gjelder Dean og hjemmeside/promotion, skal jeg være enig i at det finnes bedre.. Men å si at Dean er useriøs, det blir for drøyt...

Da har du satt deg lite inn i hva Dean Zelinsky`s historie og filosofi...

Jeg kan f.eks sitere en komentar fra Ed Roman..: Om du ikke vet hvem Ed Roman er,så kan jeg bare nevne at han kritiserer f.eks både PRS og Tom Anderson, han er meget opptatt av å fremheve de merkene som har god byggekvalitet og som står i forhold til prisen de selges for..

Dean Quality

I have been selling Dean guitars for 30 years, I remember when Dean was a 17 year old kid just starting out with radical shapes and innovative headstocks.

The quality of Dean's original guitars is legendary. Many people discounted them as not being credible due to the headstock and other radical things that Dean was doing. Few people are aware that the large headstock was actually tuned so that the neck would resonate better and therefore make the guitar sound better. Another little known fact is that on the Gibson Korina models of the mid 50's (the most sought after of all the Gibson's) Some of these had forked headstocks much like the Dean's. A forked headstock 50's Korina V can easily bring over $100.000.00.

Han skriver også mere viktig...

In the Late 80's and early 90's Oscar Medeiros owned the Dean name & trademarks. He built some of the first neck through models and initially instituted the American Custom Shop. I purchased and sold a large number of these models from him. The basic quality was quite good. I dealt with that reincarnation of the Dean company for several years and sold a tremendous amount of product

The company is also bringing in from Japan & Korea some of the best looking import guitars I have seen. Many of my long time readers can attest to my dislike of most imported guitars. Dean however is selling them at such incredibly cheap prices that I have to give them a high mark. ML, V's Z's as low as $199.00 now that's what I call a good deal. When I bash imported Asian guitars like ESP for example it's because they are selling pretty much the same stuff for 5 to 6 times as much money.

Dean Guitars has acoustic guitars with full electronics, custom inlays and beautiful finishes for dirt cheap. Their Bass line has taken "Best in Class" year after year by most of the magazines who have rated them.

Før dere utaler dere om ting, så lønner det seg å vite lit om produktet på forhånd!!

Det blir det samme som å si at Stakset Gitarer er useriøse, fordi de ikke har oppdattert internettside!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.