Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Tenkte jeg skulle dele noen bilder...


Gnome

Anbefalte innlegg

Petrucci's rig:

CIMG1832_640x475.jpg

CIMG1842_640x475.jpg

CIMG1815_640x475.jpg

CIMG1816_640x475.jpg

CIMG1822_640x475.jpg

På bildene har dere gitarriggen og gitarene til John Petrucci.

Av gitarer hadde han 5 forskjellige gitarer, med en backup av hver. 7-strenger, drop D, Eb-stemt, C-stemt og vanlig tuning. I tillegg hadde han 4 (eller 5, husker ikke) baritongitarer og dobbelthalseren.

Riggen er ganske morsom. Jay (gitartech'en) fortalte at reléswitchinga i Roadking'ene hadde begynt å feile og droppa ut og lagde ulyder etc, så de sto konstant på full vreng. Det morsomme er at han nå bruker alle tre Roadkingene hvor den ene har direkte signal, den andre 7ms delay og den tredje 14ms delay. Et kjent triks for å få mer fyldig lyd, og en chorus aktig sound. Boss DD'en var under konserten byttet ut med en Keeley modifisert DS-1 som ble brukt til å booste lyden under soloer.

Alle bildene er tatt av meg.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • Svar 34
  • Created
  • Siste svar

Knall utstyr! Legg merke til den heftige strømkabelen (?) på bilde 1...

Vet noen om de juletrelysene i gitarracket på bilde 5 er petrucci sine eller spektrum sine? Da Slipknot/Slayer spilte i spektrum kunne jeg observere slik julepynt i gitarracket til Slayer. Skulle gjerne lagt ved bilde, men det ble tatt med et meget dårlig mobilkamera.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
  • 4 weeks later...

Var disse bildene tatt på den forrige konserten til Dream Theater i spektrum? Uansett så er det dritkult at du fikk komme backstage altså. B)

Jepp, er fra 30. september konserten i Spektrum. Jeg filmet for Fanclub'en i Norge (DT-Norway), meld deg inn så får du DVD'en vi lagde av alt materialet vi fikk samlet (vi sammen med 4 andre fanclub'er i europa). Den blir dritrå! Og den har mitt navn på seg B)

Hva står det på forbudsskiltet på venstre side av rigen? Ingen mobil og røyk?

Ingen røyk, ingen fyrstikk, ingen tobakkspipe :)

Jeg driver å ordner et intervju med Jason Baskin (mener jeg han het), guitartech'en hans, som jeg poster på forsiden når jeg har mekka det. Han var en veldig hyggelig kar :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.