Web Analytics
Jump to content

Lydverket NÅ! Motley Crue!


Guest Ziggy Stardust
 Share

Recommended Posts

 • Replies 30
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Folk har tydeligvis ikke peiling!

Og noen eier ikke humor!

"Girls,Girls,Girls" kom i ´87, "No rest for the wicked" av Ozzy kom i ´88.

For meg var det aldri tvil, Zakk Wyldes første akkorder på Ozzy-plata slo knock-out på summegitarlyden til Motley.

Dette er subjektivt ikke sant, jeg synes Nightwish er vulgært, smakløst sjit, jeg synes Children of Bodom er slitsomt poser-sjit og jeg er ikke særlig interesert i Motley.

For meg er alle disse tre bandene bare en del av underholdningsbransjen, som JEG ikke lar meg underholde av.

Link to comment
Share on other sites

Har igrunn aldri vært no fan av Zakk-arean til Ozzy.. Men er lite som kan komme opp mot Lee og Rhoads matrialet..

Sjøl har jeg vært Mötleyfrelst siden jeg første gang hørte Looks That Kill for noen år siden, og Too Fast For Love, og Dr. Feelgood står ca øver av alle plater!

Var en helt sinsyk opplevelse å se de Live i sommer, var pålinje med å se Sabbath! Noe som også var helt insane!

Mötley er rett og slett genialt, utrolig tøffe riff fra Mick, som kanskje er den eneste normale i Mötley... Vince sang som en konge, Tommy Lee er jo en av de beste Trommisene noensinne og Nikki er bare dødsfet!

Jeg lar meg iaffal underholde av disse geniale menneskene, har lest The Dirt flere ganger og jeg syns begynnelsen er like enorm hver gang!

Men ok, skal fra nå av begynne å holde meg på et mer saklig nivå.. evnt holde kjeft om møkkaband ;)

Link to comment
Share on other sites

Se der ja, flott.

Mick Mars er så absolutt en undervudert gitarist og såvidt jeg har skjønt en veldig ålreit kar i tillegg.

Å få se et band man er stor fan av og som man aldri hadde trodd man skulle få se er superfett, så jeg skjønner godt din begeistring.

Jeg har desverre aldri fått se Twisted Sister live, men for noen år siden så jeg Dee Snider live i Tyskland hvor han spilte den ene TS låta etter den andre. Da var jeg fra meg av begeistring, det var så jævla tøft!!

Forøvrig er jeg storfan av både Rhoads og Lee :wink:

Link to comment
Share on other sites

Jeg skjønner igrunn ikke hvorfor ikke Lee har fått mer fokus, han er aboslutt på høyde over de andre gitaristene.. Mannen hadde jo noen helt GEINALE riff!

Link to comment
Share on other sites

En liten tilfeldighet, men før i dag hørte jeg på Badlands, bandet J.E.Lee spilte i etter Ozzy. Det er noen år siden jeg hørte på den sist.

På Ozzy - The ultimate Ozzy (live VHS, DVD?) har Lee en fantastisk rå solo. Er du fan må grave frem denne live-innspillingen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.