Web Analytics
Jump to content

Vox AD 100 VT


Stargazer
 Share

Recommended Posts

Lydmessig låter det veldig bra. Får mye amp for pengene. Hvis du elsker rør-feelingen så er den på en måte ... fraværende. Man kjenner liksom ikke rørene når man spiller.

Også litt sånn at jo høyere volum, jo likere høres ampene ut.

Alt i alt et bra kjøp hvis du trenger alle disse forskjellige lydene.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en AD30 VT (en mindre utgave med litt mindre sofistikert konstruksjon, effekter og fænnsi deler). Den er helt kurant dersom du gidder å skru en del. Rør-feelingen er der i mye større grad enn på forsterkere uten rør, det skal være sikkert, men helt rørfeel og rørvreng får den ikke.

Link to comment
Share on other sites

Prøvde en AD30VT idag. Den er en av de bedre transeampene jeg har prøvd. Fleksibel, og jeg tror man kan få mye ut av den om man tar seg litt tid til å skru. Men rørfeelingen er som andre sier totalt fraværende.

Den knuser forøvrig Line6 Spider ampene så det synger.

Link to comment
Share on other sites

Knuser den Marshall MG250 DFX også? :P

Lurer på om jeg er litt interessert i denne ampen, den ligger nesten innenfor min prisklasse, og hvis den er bedre enn Marshallen min, kan jeg vurdere det. Skulle bare ønske at den gikk ned en fem-seks tusen..

Link to comment
Share on other sites

Jeg er også interessert i denne ampen, spiller mest musikk av band som Pink Floyd, Toto, Dream Theater og Trans-Siberian Orchestra. Trenger jo da en ganske allsidig amp, og det er vel denne, dessuten er den relativt rimelig.

Noen flere som har testet eller har synspunkter?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.