Web Analytics
Jump to content

oleb [24.10.05]


oleb
 Share

Recommended Posts

Noe av mitt utstyr:

Jeg er ny her, så ikke heng meg om jeg gjør noe feil! :)

1991 modell Fender Stratocaster USA (yndlingen min)

stratocaster91.JPG

1977 modell Fender Stratocaster USA

77strat.jpg

PRS Custom 22 fra 199x

custom22.JPG

PRS Swamp Ash Special fra 199x

prssas.JPG

Fender Telecaster USA 1997 (Olympic white med rosewood gripebrett)

tele.jpg

Har også en Morgan stratocaster kopi som jeg har pusset ned lakken på og lakket på nytt med klarlakk, det ble ganske pent. Gitaren er faktisk ganske god også!

morgan.jpg

Forsterkere:

Marshall JMP Artiste fra 1973 100w + 1960 kab.

marshallfrontub.JPG

marshalltesting.JPG

Marshall JCM 2000 Tsl 60

tsl60.jpg

Har også en Twin Reverb blackface reissue. Den hot rodden på bildet har jeg desverre solgt..

hotrodtwinpedaler.JPG

Det var det nevneverdige av mitt utstyr. Håper dette ble rett!

-Ole B

Link to comment
Share on other sites

Will do. :)

Liker ikke halsprofilen på de 70-tallshalsene, det blir alt for smått for meg. Så det er jo godt mulig at jeg selger den! Finishen er egentlig Olympic White (Hendrix - Woodstock), men den har gulnet med åra, så nå har den en herlig lysegul farge.

Den har vært justert av gitardoktoren i Oslo, så den føles ikke som en strat å spille på, den føles mer som en ibanez rg-serie.

91-straten er jenta mi. Strengene ligger milevis over gripebrettet, og 0.13-settet som står på den nå gjør den ikke akkurat til den mest lettspilte gitaren i kommunen. Men for en lyd, og for en følelse. Tror det har blitt sagt på denne måten før på dette forumet: men når jeg plukker opp den gitaren, da føler jeg meg hjemme!

Bilder av telecasteren og Morgan/bastard-straten kommer forhåpentligvis!

Det snør ute :?

- Ole B

p.s. Håper jeg har lov til å skrive dette? Leste noe om at jeg ikke kunne poste nye bilder i nye svar, men måtte redigere den opprinnelige meldinga. Men dette går vel bra?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.