Web Analytics
Jump to content

"De suger fordi det de spiller er sååå lett"


Hiroman
 Share

Recommended Posts

Hadde du likt å vært i et band som spiller "enkel" musikk og være super super berømt og tjene fett, eller ville du heller være hardcore shredder virtuaso (tror jeg stava riktig)?

Hvis et band lager enkel musikk ser dere ned på dem og aldri ville ha hørt på dem? Et godt eksempel er Franz Ferdinand nå til dags. Det de spiller er veldig enkel musikk, men har etter min mening er veldig fengende og bra sanger, og platene dems selger som bare det.

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 133
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Whatever ROCKS! Sier nå jeg!

Så lenge man har det morro når man holder på, har jeg vanskelig for å forstå kritikken, forstår det hvis ting på en eller annen måte bevisst blir hypet mye mere enn det fortjener, men ellers mener jeg vi skal være sjeleglade for alt som kryper og går av musikere!

- Driter i om jeg er "god" eller "dårlig" Har det morro jeg!

Link to comment
Share on other sites

Fullt enig i hva dere sier, men dere må være enige at den store drømmen må få være på plass der oppe blant Vai, Satriani, Timmons og alle de? ;)

Og selv sagt mener jeg det at musikken betyr alt, men det er bare drømmen min. Det er lov å drømme stort :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg lar meg lett imponere av teknikken til de store, men jeg hadde aldri giddet å gå på en hel konsert med Malmsteen, er ikke serlig fengende musikk, er liksom bare mekanisk imponerende.

Det jeg vil fram til er at jeg heller ville vært i ett enklere band som Audioslave eller Travis eller noe, viss jeg først skulle være berømt, og ikke som en enkeltstående "gitar-effekt-ronker".

Link to comment
Share on other sites

Jeg lar meg lett imponere av teknikken til de store' date=' men jeg hadde aldri giddet å gå på en hel konsert med Malmsteen, er ikke serlig fengende musikk, er liksom bare mekanisk imponerende.

Det jeg vil fram til er at jeg heller ville vært i ett enklere band som Audioslave eller Travis eller noe, viss jeg først skulle være berømt, og ikke som en enkeltstående "gitar-effekt-ronker".[/quote']

Samme her. Det er morro å se Malmsteen i korte snutt, men å høre på en hel cd orker jeg ikke.

Link to comment
Share on other sites

jeg blir lettere imponert av folk som kan blande det teknisk imponerende med "enkle" greier.

men så har vi jo også band som AC/DC som baserer seg på enkle riff og fengende rocke rytmer, noe som også er gøy.

for min del så kan et band være bra på mange måter, men syke virtuioso spilere blir FORT kjedelige.

ps. franz ferdinan er et elendig danse band, de burde het franz ferdinan's.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.