Web Analytics
Jump to content

Sigur Rós, Oslo Konserthus, 2. november


knut
 Share

Recommended Posts

har vøri fan av sigur ros siden krigen !

absolutt ett fantastisk band.. mest fan av Ægætis Byrjum , fabelaktig skive. skulle ønske jeg hadde billetter til konserthuset , men det har jeg ikke , og jommen om det er utsolgt.

du får gi rapport..

sett dem en gang før , på verdens dårligstse booking-jobb , midt på lyse dagen i solsteika på Quart for noen år siden... fantastisk konsert , men passet ikke helt til sola ..

bra folk

om du liker dem , liker du da og Mum?

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

har vøri fan av sigur ros siden krigen !

absolutt ett fantastisk band.. mest fan av Ægætis Byrjum ' date=' fabelaktig skive. skulle ønske jeg hadde billetter til konserthuset , men det har jeg ikke , og jommen om det er utsolgt.

du får gi rapport..

sett dem en gang før , på verdens dårligstse booking-jobb , midt på lyse dagen i solsteika på Quart for noen år siden... fantastisk konsert , men passet ikke helt til sola ..

bra folk

om du liker dem , liker du da og Mum?

Nilsefix[/quote']

Kunne tenke meg det var utsolgt. Ligger sikkert en del på QXL da. Sikkert en del som selger utenfor Konserthuset og.

Jeg elsker Múm. Finally We are No One er jo en av verdens beste electronicaplater, ja kanskje plater generelt. Utrolig hvor mye bra som kommer fra Island.

Link to comment
Share on other sites

klarer ikke å si at mum er elektronica heller jeg egentlig. det er bare , eh , mum liksom hehe.. det er ulikt alt i hele verden.. ett av nåtidens få helt unike band. aldri kommet over noe som ligner..

det høres liksom ut som de bygger synthene selv hehe.... finally we are noone er sannsynligvis den beste skiva av dem syns nå jeg og. We Have A Map of the Piano er helt FANTASTISK.....

du må forøvrig sjekke ut følgende band/skiver

Kim Hiorthøy - Hei (superfet norsk relativt minimalistisk elektro av multikunstneren Kim Hiorthøy)

og

SAMTLIGE låter og skiver av FANTASTISKE Xploding Plastix

hehe

nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Ja, ikke sant. Múm er fantastisk.

Flinke folk du nevner. Har Hopeness EP'en til Hiorthøy på Winampen her. Og Donca Matic-plata til Xploding Plastix er en selvfølge i en hver platesamling. Det er en fantastisk plate, det.

Og når vi er inne på flotte norske folk, så bør jo Ulver nevnes. Har bare hørt Blood Inside, men den var noe for seg selv. Blander stemninger fra blackmetal-sjangeren, som de var en del av før, med heftig electronica. Fett.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Nemlig. Det var så jævlig mektig og intenst og vakkert på en gang uten å bli svulstig.

Har bare en ting negativt å si. Og det er til folka på Konserthuset. Lukk den jævla inngangsdøra! Det distraherte meg noe jævlig. Faen ta. Ødela litt stemning.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.