Web Analytics
Jump to content

Flåklypa


Oscillo
 Share

Recommended Posts

 • Replies 42
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

ikke stygt;)

kvisleis spiller du han? har litt mer 'fyldig' versjon enn den jeg spiller' date=' så

det høres mer komplett ut.[/quote']

Fikk kanskje ikke poengtert det, men det er ikke meg som spiller... Spilte inn noe greier jeg også, men det tror jeg ikke er verdt å legge ut.

Når det gjelder tabs så bruker ikke kompisen min det. Han har plukket låten etter munnspillversjonen.

Link to comment
Share on other sites

http://km.fauskes.net/munnspill/#id472847

Her fant jeg noter, da skal det ikke være så vanskelig å lage sin egen versjon.

Jeg er enda ikke så veldig inn i å "omkomponere" så det blir noe alá det han her spillte. Jeg prøver å lære meg å spille på gehør, er det noen som har noen tips?

Det minner meg litt om spillemåten til introen på Stairway to heaven, brukte vennen din "bare appregioer"? Jeg er sikkert på bærtur. :mrgreen:

La meg spørre; dette er begynnelsen, sånn jeg kunne tyde notene. Hvordan kan jeg gjøre dette om til noe som ligner mer på innspillingen over?

E-A-B-C-B-A-G-E er notene, ja, jeg kunne forsatt og spekulert i lang tid. Tenkt på skalaer, bygget apregioer, osv.-------------------------------------------------------

------10---12--13-12--10---------------------------

--9---------------------------12--9------------------

-------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------

Uansett, noen forslag?

Link to comment
Share on other sites

Jeg prøvde å tabbe sangen! :D

Her --> http://home.no/pitmairen/Tabs/fl%e5klypa.gp4

Takk, nå som jeg ble så inspirert til å grave opp det gamle munnspillet og lærte meg munnspill på noen få timer for å spille flåklypa. Hadde litt problemer med å spille rent før i dag, men nå sitter det. :twisted:

Da får jeg teste det på gitar også, takk for tablaturet!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.