Web Analytics
Jump to content

Lydkort?


vwh
 Share

Recommended Posts

Da bør du først tenke på hvor mange inputs du trenger. Skal du kun ta opp et instrument av gangen eller kommer du til å trenge å ta opp flere instrumenter av gangen?

Veldig mange klarer seg med kun stereo inn, dvs to innganger. Da kan du f.eks ta opp en gitar med både en mikrofon og et DI signal samtidig, og legge disse på hvert sitt spor

Link to comment
Share on other sites

Hmm , så du sier at du skal ha Micpreamp innebygd eller?

M-Audio sine ting er jevnt over veldig bra ..Jeg kjenner en som har M-Audio firewire 410 .. den har 2 inn , med 2 preamper på ..

Det låter veldig fint ...

hvis ikke du trenger preamper , er Delta serien veldig gode kort ...

Jeg har et delta 66 kort og er veldig veldig fornøyd .. :)

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan altså velge om jeg skal gå for en løsning med et lydkort med innebygd preamp, elelr kjøpe lydkort og preamp individuelt?

Eventuelt, hvor god lyd vil jeg få med f.eks. et Audigy 2 lydkort og en micpreamp?

Har ikke all verdens penger til legge i opptaksutstyr..

Link to comment
Share on other sites

Jeg har 192M (modellen med ekstern I/O boks), funker for så vidt greit nok den, men alt har en litt billig feeling (men kortet er jo billig også da, så det er jo helt greit det). Funker helt fint til mitt hjemmebruk, om du ikke har noen veldig spesielle bruksområder burde det vel funke for din del også.

Link to comment
Share on other sites

Billig feeling...

M-Audio Delta 2496 ligger jo i samme prisklasse...er det bedre elelr dårligere enn Waveterminal 192?

Delta kortet må ha preamp...har kikket litt på en Alto rørpreamp hos Marios til rundt. 1000,-. Erfaringer med den?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.