Web Analytics
Jump to content

trommer på data...........................


irodo
 Share

Recommended Posts

Har Adobe Audition 1.5 som jeg bruker å spille inn gitar med på dataen.

Nå har jeg lyst på ett eller annet tromme-program som jeg kan legge trommer på mine 'låter' :)

Noen som har noen meninger om hva jeg må ha? Trenger ikke å koste skjorta og ræva ;)

Thanks.

Link to comment
Share on other sites

Drumkit from hell 2 fungerer utmerket, og leveres tilogmed med sampleren kompakt (en annen utgave av kontakt), som er tilpasset drumkit from hell.

Dette er det definert beste samplede trommesettet du får tak i til og programmere trommer på data.

Link to comment
Share on other sites

Drumkit from hell vil ikke kunne kjøre direkte i Adobe Audition. Programmet har ingen sequencer. Du må ha et frittstående program for å lage trommer i.

Det var noe sånt jeg tenkte på . Er helt grønn på dette... :D

Link to comment
Share on other sites

Drumkit from hell vil ikke kunne kjøre direkte i Adobe Audition. Programmet har ingen sequencer. Du må ha et frittstående program for å lage trommer i.

adobe audition har en audio sequencer, men ikke midi... mao, man kan fortsatt sample / bruke samplesene, og programmere dette i en audio sequencer, om man ikke har mulighet for midi sequencing..

Link to comment
Share on other sites

midi trommelyder ?!??? definer en midi trommelyd ? .. midi lyder er basert på midi synthen innebygd i lydkortet... ellers, lyder du f.eks trigger med et midikeyboard, er helt vanlige samples, og har ingenting med midi og gjøre..

forklar litt nærmere hva du tenker på..

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Drumkit from hell 2 fungerer utmerket, og leveres tilogmed med sampleren kompakt (en annen utgave av kontakt), som er tilpasset drumkit from hell.

Dette er det definert beste samplede trommesettet du får tak i til og programmere trommer på data.

Oss om det :) Nærmere et virkelig trommesett tror jeg neppe man får med mindre man mikker opp et fett trommesett og bruker trommis med innebygd sequenser :rolleyes: Det kule er at det fins plugger for å regulere dynamikken. I drumkit from hell er hver tromme samplet 7 ganger (tror jeg, hvis det ikke er 6) med stigende hardt slag på hver enkelt tromme og med pluggen jeg snakker om kan man bestemme hvor "frempå" trommene skal være.

Link to comment
Share on other sites

Kan si meg enig i at Drum Kit From Hell Superior er det beste på markedet innen trommer. Hver tromme spilt inn med sju samples? Nei! Myye mer, tenk på bleed ... det at skarpen høres i micene til alle de andre trommene.

DKFH Superior tar 36 GB på min pc, samt at du ikke kommer noen vei uten minst 1 GB RAM. Jeg hadde 512 mb ram, og samma dagen som jeg hørte DKFH så sprang jeg og kjøpte mer minne.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Versjon 1.5 av Superior har kompresjon av samples og 16-bits avspilling, men du må såklart være registrert kjøper av produktet for å få tilgang til oppdateringene. Dette gjør at DFHS kjører greit på 512 ram og bra på 1024. Hurra!

2000.- for DFH Superior er faen meg skitbillig.

www.toontrack.com

Edited by BlueGrot
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.