Web Analytics
Jump to content

vokkis til metallband


Phoncible
 Share

Recommended Posts

Jepp, det endeløse søket begynner.

Nyetablert ambisiøst metalband søker vokalist. Vi vil ha clean men brutal vokal, gjerne noe i Anselmogata, flott om du har særpreg i stemmen og kommer opp med kreative vokallinjer og fraseringer. Øver 2 ganger i uka på ringnes i Oslo, du må ha anledning til å være med på ihvertfall en av disse. Spiller i thrashgata og er inspirert av det meste fra himmel til jord, 70talls prog, 80talls thrash, 90talls dømetall, satser på at 2000 blir vårt år :mrgreen:

Bandet har enda ikke noe navn, og består for øyeblikket av trommer, bass og gitar, så skal vi muligens ta inn en til gitarist. Har spilt inn et øvingsopptak som skal legges ut på nett snart.

Om det høres ut som noe for deg, ta kontakt på mail, pm eller tlf 95273251

Link to comment
Share on other sites

satser på at 2000 blir vårt år...

Sikkert mange som vil joine et band som satser på at de har hatt sitt glanstid :P

Hvor i Oslo er Rignes?

sorry, tiår :lol: .

aldri hørt om rignes, men vi øver ihvertfall på gamle ringnes som ligger øverst på løkka, hvis det var det du lurte på :D

Link to comment
Share on other sites

Lagt ut klippet på nett?

Enda på jakt etter en til gitarist?

vi har i utgangspunktet blitt enige om å kjøre inn kjernen i bandet litt mer før vi søker en til gitarist, siden det fungerer så bra oss tre imellom, og de gitaristene vi har prøvd har vært lite annet enn tidstyver. men ser for oss en til etter hvert, ja.

skal gi et pip når vi får ut låtene på nett, så kan vi jo se hva det blir til :D

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Bump og oppdatering;

Vi har tatt navnet Burn, og gjort nye opptak (Lyden på de gamle ble ikke noe særlig) som nå ligger på nett. Eventuelt interesserte må gjerne gi et pip!

Har nå fire og ei halv egne låter, og inkludert coverlåter en halvtime-tre kvarters sett.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.