Web Analytics
Jump to content

ESP JH2 - hvor mye er den verdt?


vegard_fv
 Share

Recommended Posts

Hei, flott om noen som har kjennskap til gitaren, eller markedet på denne typen gitarer kan hjelpe meg, skal sjekke opp verdien av denne gitaren for en kompis. Snakker altså om en ESP JH2 - James Hetfield "custom" med "lastebil-metal-plata" på hehe... u know... Det er kun 50 stk av denne gitaren i hele Europa og det følger med signert sertifikat av James Hetfield.

Hvor mye kan man få for denne gitaren? Vil den øke i verdi etter hvert som årene går og Metallica splittes? Setter pris på alle innspill. :D

Link to comment
Share on other sites

Jakob: Leste du i det hele tatt trådstarters innlegg?

For å sitere mr Venli:

Hvor mye kan man få for denne gitaren? Vil den øke i verdi etter hvert som årene går og Metallica splittes....
Link to comment
Share on other sites

Men kjære deg da Jakob. Om du leser litt mellom linjene, har denne tråden to hovedspørsmål:

1- Vil den stige i verdi framover (les: Lønner det seg å beholde den litt lenger)?

2- Hvor mye kan den evt selges for idag?

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville bare stille et lite spm rundt det å selge gitaren, jeg.

Tilbake til topic, den vil garantert stige i verdi uansett, det finnes utrolig mange gale Metallica-fans rundt om som er villig til å gi mye for gitaren. Men jeg tror kanskje ikke du får solgt den like dyrt i Norge som du evnt. ville få solgt den i USA.

"Lastebil-metal-plate" heter forresten Diamond plate. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Alt jeg kan si er at jeg såg den på ebay for et par år siden.. mener den kostet noe rundt 40.000 kan godt hende jeg tar feil..

Ebay... Er ikke det amerikansk? Mener du 40.000 $? Eller norske kroner?

hehe sorry.. kroner
Link to comment
Share on other sites

er det diamond plate exploreren vi snakker om?

Hvis ja, så ligger vel den på mellom 2000$-3000$.

Den er ikke så veldig sjelden.

Ikke en vanlig diamond plate explorer, det er en signaturmodell som kun er laget i 200 eksemplarer. De skal visst ha gått for oppimot 5000 dollar på Ebay.

Link to comment
Share on other sites

Hetfield sine signatur-gitarer er produsert i begrenset antall og har vist seg å holde verdien godt.

Hadde jeg fått 40000,- for Grynchen min hadde jeg solgt den straks.

Det er uannsett alltid markedet som bestemmer, treffer man akkurat den ene som skal ha den gitaren så får man selvfølgelig en bra pris.

Personlig tror jeg Hetfield-gitarene kommer til å stige i verdi med årene, men 20000,- pr idag høres fornuftig ut..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.