Web Analytics
Jump to content

priser, i norge og utland.


stringmaster
 Share

Recommended Posts

her har vi historien:

har så smått begynt å få litt sansen for Van Halen igjen, og mens jeg satt og nynnet litt pent igår kveld, så kom jeg på at en sånn mxr phaser sak faktisk høres litt kult ut.. stilig tenkte jeg, moro når man later som man er van halen hjemme på kveldstid liksom.

rusla ned til den lokale intstrumentblodsugeren, og spør. han har det selvfølgelig ikke på lager. 'neivel' sier jeg. 'bestill den da.'

'OK' sier han. på vei ut spør jeg hvor mye den koster, sånn i forbifarten liksom, da en sånn enkel pedal som har vært lik i 30 år eller noe sånt ikke kan koste mer enn en gjennomsnittlig bosspedal(i mitt hode, etter logikk og alt det der.) får beskjed om at han skal ha 3195 for den! Hallo?

Eh, du trenger ikke bestille den alikevel, er litt mer enn jeg hadde tenkt.

gikk rett hjem og titta på music123.com, og der koster den $99.

HALLO?

er snakk om 700 kr - amerikansk/engelsk mva + norsk mva + frakt = 3200??

blir sliten av sånt. er jo billigere å fly til london og gå og handle den der!

Link to comment
Share on other sites

Det er jo billigere i statene!

greit nok at det er billigere i statene.. men det får være grenser!

har sett at den ligger litt over veil. pris hos han bøtta her i byen, men er jo latterlige priser uansett. nesten så jeg starter med import av sånt, og selger uten fortjeneste for å presse prisene!

kjenner jeg ble skikkelig skikkelig grinete;)

var jo EVH modellen da.. koster $30 mer enn den vanlige.. dvs nesten en tusenlapp i norge. usj.

bor i feil land;)

Link to comment
Share on other sites

Kan han ha tenkt på MXR Phase EVH pedalen? Den med rød, sort, hvit design? Uansett ganske kostbart. Men, du har jo muligheten til å handle den selv fra utlandet, så problemet er ikke umulig. Det at importører vil tjene penger er jo en selvfølge, og det at diverse merker ofte har én importør senker ikke akkurat prisene.

Link to comment
Share on other sites

EVH-reissue har MSRP på $189 i statene (ref: Dunlop : EVH 90). Musictoyz tar $130, Music123 tar $99. Gulmoen og Engh er norsk distributør, men fant den ikke i katalogen deres. De tar 1765,- for en vanlig Phase 90, så noe over der vil nok være normal listepris.

Vanligvis kan du gjøre tiganger'n av MRSP og få en sammenlignbar pris i butikk her i Norge, så rundt et par lapper. Over tre laken er med andre ord litt i villeste laget.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.