Web Analytics
Jump to content

p


delmar

Recommended Posts

Jeg prøvde for første gang en Parker Fly Custom ( lurer på om det var det?!?, usikker)!

Den fjøla var vedt alle de pengene i verden! Fy faan for en sillbarhet, har aldri opplevd noe sånt! Ikke en gang med min PRS! Har ikke prøvd lyden men sjekk ut Aiwass sitt piezo klipp her!

Helt villt. Har allerede begynt å spare :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg skrev et langt innlegg her igår, men serveren slapp det ikke igjennom.

Uansett, 1995 var det året Parker ble kjøpt av Korg, og mange mener at Korg-Parker ikke er så bra (de er i senere tid blitt uavhengige igjen). Så klart, er gitaren fra oppkjøpsåret, så kan det hende at den ikke er blitt påvirket av dette.

Ellers er jeg ikke spesielt glad i mikrofonene på de gamle Parker-gitarene, eller de av de nye som fremdeles er DiMarzio-utstyrt, for den saks skyld. Etter min mening er Duncan-mikrofonene på de nyere Mojo-modellene helt klart overlegne, men det blir kanskje en smakssak.

Sett bort ifra slikt flisespikkeri, derimot, så er det ikke mange bedre gitarer der ute (de som er det er vel også Parker :P), og til skarve ni lapper er det et skikkelig røverkjøp!

Link to comment
Share on other sites

Da regner jeg med du spør aiwass om dette og ikke meg El Anders... Men er interessant om det er vesentlige forskjeller :)

Leste innlegget ditt,aiwass, i går kveld og har nå begynt å tenke på en mojo. Får se når sound1 får inn noen og prisen dukker opp... Sjekket importering fra 123 på mojo gitaren og det ble rett over 20-lappen inkl skatt, litt for høy prisklasse for min del.

Mikrofonene er det jo alltids mulig å bytte kanskje...

Er det noen mulighet å sjekke om gitaren er en Korg-Parker eller om den klarte seg unna? Med serienummer e.l.? Vet du noe om hva som ikke skulle være så bra med Korg-Parker??

Jepp, takk

Link to comment
Share on other sites

Kan du fortelle forskjellene mellom Fly, Deluxe, og Mojo!

Spillbarhet, lyd?

'Fly' er en felles betegnelse for samtlige modeller. Av disse finnes Fly Classic (mahognikropp, basswood-hals, DiMarzio-mikker), Fly Deluxe (poppelkropp, basswood-hals, DiMarzio-mikker) og Fly Mojo (mahognikropp, mahognihals og Duncan-mikker).

Alle tre er ekstremt lettspilte, og føles vel strengt tatt helt like ut å spille på. Hva lyden angår, så er nok Mojo-en den mest 'chunky' av de tre, med fet, varm lyd, mens Deluxe'en er mye skarpere i tonen, hvilket kan være bra for funk, pop og lignende. Classic'en ligger vel sånn ca. midt mellom de to.

Link to comment
Share on other sites

Jeg var klar over dette med at alle tre gikk under Fly, tenkte ikke over det når jeg skrev posten! Tenker slik at bare classic er fly! hehe!

Classicen var helt ekstremt lettspilt, aldri vært over noe så elegant og nydelig! Lett var den også!

Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha en slik!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.