Web Analytics
Jump to content

p


delmar
 Share

Recommended Posts

Jeg prøvde for første gang en Parker Fly Custom ( lurer på om det var det?!?, usikker)!

Den fjøla var vedt alle de pengene i verden! Fy faan for en sillbarhet, har aldri opplevd noe sånt! Ikke en gang med min PRS! Har ikke prøvd lyden men sjekk ut Aiwass sitt piezo klipp her!

Helt villt. Har allerede begynt å spare :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg skrev et langt innlegg her igår, men serveren slapp det ikke igjennom.

Uansett, 1995 var det året Parker ble kjøpt av Korg, og mange mener at Korg-Parker ikke er så bra (de er i senere tid blitt uavhengige igjen). Så klart, er gitaren fra oppkjøpsåret, så kan det hende at den ikke er blitt påvirket av dette.

Ellers er jeg ikke spesielt glad i mikrofonene på de gamle Parker-gitarene, eller de av de nye som fremdeles er DiMarzio-utstyrt, for den saks skyld. Etter min mening er Duncan-mikrofonene på de nyere Mojo-modellene helt klart overlegne, men det blir kanskje en smakssak.

Sett bort ifra slikt flisespikkeri, derimot, så er det ikke mange bedre gitarer der ute (de som er det er vel også Parker :P), og til skarve ni lapper er det et skikkelig røverkjøp!

Link to comment
Share on other sites

Da regner jeg med du spør aiwass om dette og ikke meg El Anders... Men er interessant om det er vesentlige forskjeller :)

Leste innlegget ditt,aiwass, i går kveld og har nå begynt å tenke på en mojo. Får se når sound1 får inn noen og prisen dukker opp... Sjekket importering fra 123 på mojo gitaren og det ble rett over 20-lappen inkl skatt, litt for høy prisklasse for min del.

Mikrofonene er det jo alltids mulig å bytte kanskje...

Er det noen mulighet å sjekke om gitaren er en Korg-Parker eller om den klarte seg unna? Med serienummer e.l.? Vet du noe om hva som ikke skulle være så bra med Korg-Parker??

Jepp, takk

Link to comment
Share on other sites

Kan du fortelle forskjellene mellom Fly, Deluxe, og Mojo!

Spillbarhet, lyd?

'Fly' er en felles betegnelse for samtlige modeller. Av disse finnes Fly Classic (mahognikropp, basswood-hals, DiMarzio-mikker), Fly Deluxe (poppelkropp, basswood-hals, DiMarzio-mikker) og Fly Mojo (mahognikropp, mahognihals og Duncan-mikker).

Alle tre er ekstremt lettspilte, og føles vel strengt tatt helt like ut å spille på. Hva lyden angår, så er nok Mojo-en den mest 'chunky' av de tre, med fet, varm lyd, mens Deluxe'en er mye skarpere i tonen, hvilket kan være bra for funk, pop og lignende. Classic'en ligger vel sånn ca. midt mellom de to.

Link to comment
Share on other sites

Jeg var klar over dette med at alle tre gikk under Fly, tenkte ikke over det når jeg skrev posten! Tenker slik at bare classic er fly! hehe!

Classicen var helt ekstremt lettspilt, aldri vært over noe så elegant og nydelig! Lett var den også!

Jeg har bestemt meg for at jeg skal ha en slik!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.