Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Handle pickuper fra utlandet


Painkiller

Anbefalte innlegg

Vil det lønne seg å handle pickuper fra f.eks music123? Hvor mye vil frakt og eventuell moms komme på? (Vet at momsen er 25% hvis den må betales). Jeg så at det var snakk om at det var moms hvis du handlet for over 6000,- i en tråd, mens det sto 200,- i en annen? Gjelder det moms over 200,- hvis man bestiller, og over 6000,- hvis man tar det med selv inn til landet? Eller er det noe jeg har misforstått her?...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette har blitt tatt opp et utall ganger før, men kort: dersom varens verdi overstiger 200,- må du betale 25% merverdiavgift på varens verdi og fraktens kostnad, pluss et fortollingsgebyr (posten tar ca 150,- for dette). Dette gjelder i tilfeller der du bestiller varer, mens grensen på 6000,- gjelder når du tar med deg ting hjem selv (etter å ha vært ute av landet i over et døgn, om jeg ikke husker feil).

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grensen for merverdiavgift ved innførsel av varer (dersom du skulle bestille fra USA f.eks.) er 200,- nå ja, men det går rykter om at sosialistene vil øke denne til 1000,-. Hvorvidt dette er positivt eller ikke er dog diskutabelt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

har selv handlet pickupper o.l hos warmoth. Det kan sterkt anbefales, det er både trygt og billig. Tar 1-2 uker fra de sender dem til at du har dem i hånda.

Sjekket litt på Warmoth. Hvilken frakt-type har du valgt når du har bestilt derfra? UPS blir vel på ca 50$ (Regner med dette er minste fraktsum man må betale siden det ikke sto noe lavere, selv om en pikuck veier mindre). Ellers var det en annen type frakt som kostet 27$, men som ikke virket like sikker...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det andre alternativet er USPS = U.S postal service = posten i USA. De er billigere, men da må du selv betale fortollingsgebyr hos posten i Norge, som vel skal være inkludert hos UPS (si fra hvis dette er feil), derfor blir det ikke spesielt mye billigere. UPS er også raskere, og som det står nevnt, fullt forsikret.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.