Web Analytics
Jump to content

Behringer FCB1010, noen med erfaring?


JonnyPonny

Recommended Posts

slet med det sammen, men så meldte jeg meg inn i en yahoogruppe som heter fcb1010, og da skjønte jeg med ei gang mye mer..

greide også etterhvert å koble den opp til pcn og lasta ned et program som man kunne lage presets med lett og videreføre dette til fcben.. da ble ting plutslig ekstremt mye lettere.

i den yahoogruppa så kan man også laste ned ferdige presets, vet ikke om de har en til jmpen din men går ann å prøve;)

lykke til!

Link to comment
Share on other sites

JMP-1'en responderer sansynligvis på Program Change meldinger over en spesifik MIDI-kanal (som du sansynligvis kan sette til å være hvilkensomhelst mellom 1 og 16) og da er det bare å finne ut hvordan du gjør dette på midibrettet og ikke minst hvordan fdu vil bruke midibrettet (bare PC's eler som song mode etc.) tipper manualen også har sin del å si ;)

Link to comment
Share on other sites

Manualen til FCB1010 er vanskelig å forstå, selv for meg som har fiklet med MIDI en stund og tror jeg har greie på hva som foregår.

Jeg lurer fortsatt på hva JonnyPonny mener med «å lagre patcher» fordi FCB'en skal ikke ha patchene til JMP-1en lagret, men kun sende Program Changes/Control Changes. Men siden ikke noe har skjedd siden lørdag har kanskje ting løst seg.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Dette var veldig merkelig ja. Jeg tror jeg misforsto hele opplegget, men "plutselig" så jeg lyset og alt funket. Så nå er jeg glad og lystig, selv om jeg fortsatt ikke skjønner en kløyvd drit når det gjelder brettet. Jeg vet iallfall hvordan jeg blar igjennom patchene på preampen og det var det jeg var ute etter :D

Takker for hjelp, dog :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.