Web Analytics
Jump to content

Trenger hjelp, Takamine PT05E


KJ

Recommended Posts

Hei.

Har arvet en Takamine PT05E, har overhode ikke peiling på gitar så kunne trenge deres hjelp til å vite hvilket nivå denne ligger på? Gitaren ser strøken ut. Har sånn greier at du kan koble til forsterker. Hehe dere sedr at mine kunnskaper er stusselige. Før jeg går til kjøp å salg hadde det vært fint om dere kunne hjelpe å anslå hvliket prisnivå jeg kan legge den ut for.

Tror den ble kjøpt rundt 1994.

Håper på hjelp,

mvh kjetil

Link to comment
Share on other sites

Takamine PT05 er en annerkjent versjon av den akustiske gitaren. Mange bruker den som arbeidshest; trubadurer f.eks. Fin lyd og en tvers igjennom god gitar. Å anslå verdi er alltid vanskelig da det kan være noen skader på den som ikke er så lett å se. Men jeg vet at disse kostet 12.000,- en gang i tiden, om dette var en tilbudspris eller ikke aner jeg ikke. 5-6.000,- for en i prima tilstand kan trolig betegnes som en god handel - enten for kjøper eller selger. ;)

Link to comment
Share on other sites

Takker for ditt svar!!

Fikk vite at den hadde kostet 12 000 som ny ja. Har kasse i tileegg som ser meget solid ut. Søkte litt i google å fant en svensk butikk som solgte en av samme type, dog 92 modell til 6000.

Du vil ikke ha an du da?? ;)

Ha en finfin helg!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.