Web Analytics
Jump to content

Heiemo og nykkjen


Rohde

Recommended Posts

Hei, har noen hørt denne låta? Har den med i et par versjoner, men vet at den har blitt rocka opp.. Vet noen hvem som har gjort dette, og evt hvor jeg kan kjøpe plata?

Har planerom å covre den i et band..

På forhånd takk.

Link to comment
Share on other sites

Jeg vet om to "oppdaterte" versjoner, en med Helene Bøksle fra Kristiansand (ta et søk på Google), mens den andre er det jeg selv som står for, sammen med Kirsten Bråten Berg. Den var en del av et bestillinsgverk jeg gjorde for en jazz/blues festival og er vel ikke så veldig 'rocka',- mer "jazz/funky" eller hva søren jeg skal kalle det.

Bestillingsverket ble gitt ut på skive av festivalen, og kan bestilles her: www.canalstreet.no (eller du kan maile meg for en mp3 hvis du er interessert, du finner adressen på hjemmesida mi).

Steinar

Link to comment
Share on other sites

Jeg tenkte noe tilsvarende Helene Bøksle versjonen egentlig.. Jeg deltok på en musiker/performer festival i Mosambik sammen med henne, og hørte hun fremførte den der, og det er en tilsvarende versjon vi skal gjøre. Men så vidt jeg vet er teksten noe gjort om på..

Er teksten skrevet om på Kirsten Bråthen Berg sin også?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.