Web Analytics
Jump to content

Min første elgitar!


Oscillo
 Share

Recommended Posts

Etter å ha vært i kontakt med Kalamazoo angående kjøp av elgitaren hans tok jeg en tur på tre45 for å teste noen jackson gitarer. Ble skikkelig imponert av lyden, og etter å ha fått en hyggelig pris på gitar, forsterker, bæreveske og stropp endte det med at jeg kjøpte gitaren... (sorry Kalamazoo, de tok meg i et svakt øyeblikk)

Her er i hvert fall gitaren, Jackson DKMG:

p16237B-6b04851c8600838b5631216e0163b96b.jpg

Forsterkeren ble av typen veldig liten, men jeg er overrasket over hvor bra lyd det faktisk er i den. Antakeligvis kommer jeg til å spille med høretelefoner det meste av tiden uansett. Må jo skåne samboerne mine litt...

Den ser ihvertfall slik ut, Roland Microcube:

microcube.jpg

Så i går kveld satt jeg for det meste og spilte og koste meg. Var så vidt jeg klarte å komme meg på skolen idag, men fikk revet meg løs til slutt. :)

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer med el-gitaren, den var jævlig rå, men det er floyd rose på den ikke sant? Ikke akkurat det beste å begynne med på sin første el-gitar da disse krever at du setter de opp ordentlig først for at de skal holde stemming osv. Dessuten så er det litt mer vrient å stemme en floyd rose enn en annen bridge.

Det kan hende det er jeg som ser feil på bildet og at det ikke er floyd på en, men jeg sitter på skola nå og skjermene her suger katte piss.

-eXX0n

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer med el-gitaren, den var jævlig rå, men det er floyd rose på den ikke sant? Ikke akkurat det beste å begynne med på sin første el-gitar da disse krever at du setter de opp ordentlig først for at de skal holde stemming osv. Dessuten så er det litt mer vrient å stemme en floyd rose enn en annen bridge.

Fikk en rask innføring av selgeren i hvordan tune og skifte strenger, så jeg regner med at det skulle gå greit. Hadde i utgangspunktet tenkt å kjøpe gitar uten arm, men da selgeren spilte på den så det så kult ut; Har forresten spilt akk. i litt over 2 år, så jeg er ikke helt uerfaren.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.