Web Analytics
Jump to content

Min første elgitar!


Oscillo

Recommended Posts

Etter å ha vært i kontakt med Kalamazoo angående kjøp av elgitaren hans tok jeg en tur på tre45 for å teste noen jackson gitarer. Ble skikkelig imponert av lyden, og etter å ha fått en hyggelig pris på gitar, forsterker, bæreveske og stropp endte det med at jeg kjøpte gitaren... (sorry Kalamazoo, de tok meg i et svakt øyeblikk)

Her er i hvert fall gitaren, Jackson DKMG:

p16237B-6b04851c8600838b5631216e0163b96b.jpg

Forsterkeren ble av typen veldig liten, men jeg er overrasket over hvor bra lyd det faktisk er i den. Antakeligvis kommer jeg til å spille med høretelefoner det meste av tiden uansett. Må jo skåne samboerne mine litt...

Den ser ihvertfall slik ut, Roland Microcube:

microcube.jpg

Så i går kveld satt jeg for det meste og spilte og koste meg. Var så vidt jeg klarte å komme meg på skolen idag, men fikk revet meg løs til slutt. :)

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer med el-gitaren, den var jævlig rå, men det er floyd rose på den ikke sant? Ikke akkurat det beste å begynne med på sin første el-gitar da disse krever at du setter de opp ordentlig først for at de skal holde stemming osv. Dessuten så er det litt mer vrient å stemme en floyd rose enn en annen bridge.

Det kan hende det er jeg som ser feil på bildet og at det ikke er floyd på en, men jeg sitter på skola nå og skjermene her suger katte piss.

-eXX0n

Link to comment
Share on other sites

Gratulerer med el-gitaren, den var jævlig rå, men det er floyd rose på den ikke sant? Ikke akkurat det beste å begynne med på sin første el-gitar da disse krever at du setter de opp ordentlig først for at de skal holde stemming osv. Dessuten så er det litt mer vrient å stemme en floyd rose enn en annen bridge.

Fikk en rask innføring av selgeren i hvordan tune og skifte strenger, så jeg regner med at det skulle gå greit. Hadde i utgangspunktet tenkt å kjøpe gitar uten arm, men da selgeren spilte på den så det så kult ut; Har forresten spilt akk. i litt over 2 år, så jeg er ikke helt uerfaren.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.