Web Analytics
Jump to content

Floyd rose


Mats

Recommended Posts

Heisann! Har en cort x-9 som broren min kjøpte for et par år siden da han begynte å spille gitar. Men pga. at han hadde problemer med stemming av gitaren, så valgte han å få skrudd igjen floyd rosen.

Vet noen av dere hvordan jeg kan få skrudd den opp igjen, og om det er noe jeg kan gjøre selv?

Link to comment
Share on other sites

Hmmm...Da får du levere den inn til en pro da og få han til å fikse på det..

Men jeg skjønner ikke helt vitsen med å låse en floyd på den måten. Hele vitsen med Floyd system er jo å kunne få bevege så mye man vil på den :)

Link to comment
Share on other sites

Er ikke sikker på hva det skal hjelpe mot. Enten så må det være stemming, eller kanskje det at man kan hvile hånda mer på bridgen.

Snart kommer en duppeditt som heter TremolNo som festes under ved fjærene på gitaren. Stram en skrue, og vips så har du fast bridge, og da er det bare å kjøre på med country licks med intoneringa i orden.

Link to comment
Share on other sites

Er ikke sikker på hva det skal hjelpe mot. Enten så må det være stemming, eller kanskje det at man kan hvile hånda mer på bridgen.

Altså man kan da hvile hånda så mye man vil på en Floyd Rose, det er bare snakk om øving og riktig plassering av hånda ;)

Link to comment
Share on other sites

Fordelen skulle vel egentlig være at det ble lettere å stemme. Jeg vet ikke selv, har aldri prøvd den før det ble gjort. Men nå er den hvertfall ekstrem enkel å stemme, og holder seg veldig lenge. Men slik skal det kanskje være med alle floyd roser?

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Jepp, da har jeg fjernet trebitene som holdt floyden fast. Men nå har jeg problemer med å få stemt gitaren, virker som om fjæringene er for stramme, så de drar strengene alt for hardt mot seg.. umulig å få stemt uten at floyden er helt i bånn.. :?

(håper dere forstod mer av det en det jeg gjorde selv)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.