Web Analytics
Jump to content

Elverhøy


AlexanderT

Recommended Posts

Vet ikke hvor mange på dette forumet som kjenner til konserten Elverhøy, men jeg syntes det er greit å skrive ned min opplevelse for det om. Så kan jeg lese det igjen når jeg blir gammal.

Fikk høre av Jingles, som jeg føler jeg har blitt godt kjent med de siste dagene, om en konsert hvor medlemmer av band som Jaga Jazzist og diverse andre norske band, skulle lage noe rundt norske folketoner. Konserten foregikk i en skikkelig koselig dal, Ravndalen. På vei opp til plenen hvor konserten gikk, stod det mange, utrolig søte jenter med fakler og smilte til oss. Om jeg skal beskrive stemninga som jeg opplevde den, vil nok de mer barske forumgjengerne ta meg i å være erotisk novelleforfatter, noe jeg altså ikke er. La meg være kortfattet, så kaller vi det bare deilig.

Musikken varierte i dynamikk, og stilen hørtes ut som et flykræsj der Gåte møter Pain of Salvations BE konsept. Det var også eventyr som det var satt melodi til, kjente salmer med klimpring på nylonstrenger i bakgrunnen, og en del folkemusikk; fikk til og med servert en hardingfelesolo. Og... en trekkspillsolo med Stian Carstensen fra Farmer's Market. For en kul overraskelse!

Ingen av vokalistene var vrinskete.

Og endelig møtte jeg Jingles, som var en kjempehyggelig gutt! :)

Må bare finne ut hvordan jeg kan få tak i musikken nå. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Ja, jeg vil også legge til noen linjer her:

For å begynne et sted, vil jeg si at konserten var VELDIG bra. nesten perfekt:P mangla gitarsolo. Men jeg vil nesten si at trekkspillsoloen gjorde opp for det;)

det var altså musikere fra flere norske band. Mathias Eck (sånn det staves) fra Jaga på trompet og Gitaristen fra Vamp (som er genial) var jo mine favoritter, da..:)

Helene bøksle sang utrolig bra og hun passet perfekt til stemningen i Ravnedalen. Det var mørkt. lyskastere på trærne, søte jenter med fakler og røyk! det var helt fantastisk.

Musikken var også midt i blinken. Man fikk følelse av å reise tilbake i tid med gamle tekster fra telemark og salmer. Det var utrolig.

Forresten Alexander: Helene kommer med album snart=)

Ja, meg og alexander møttes altså og slo av en prat! koselig å møte andre gitarfolk man har skrevet med!

Elverhøy blir nok en tradisjon i årene som kommer:)

Link to comment
Share on other sites

Hva sang Helene? Var med på et prosjekt i Afrika sammen med henne for et par år siden, utrolig hyggelig jente.. Argh.. og jeg som er så fan av folketoner! Når gikk konserten av stabelen?

Edit: Har Helene noen hjemmeside?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.