Web Analytics
Jump to content

Stratovarius&Hammerfall


Rohde

Recommended Posts

Da er det på tide å begynne å høre hehe..

Fixy: Jo, de var oppløst, tidenes såpeopera det greiene der. Men så sa tromissen at nok er nok, gikk istudio og la trommespora. Så skjønte resten av bandet at det var på tide å bli voksne, så de gjenforente seg.

Tror det kan bli en bra konsert. Timo Tolkki er jo også en habil gitarist som bør sjekkes ut.

Link to comment
Share on other sites

Hammerfall er ikke helt min kopp te, men Stratovarius er visst noe jeg burde skjekke ut (ifølge med-prog-fans)

Du finner ca. ingenting av prog i Stratovarius. Men hvis du liker Symphony X, så skal man ikke se bort i fra at du liker det..

Hadde vært fett med Hammerfall. Sørpefull og koring til "Hearts On Fire".

Link to comment
Share on other sites

Jeg har sett Stratovarius live 3 ganger nå, og må si at hvis du har sett de live før så stå over. Har du ikke sett de enda, så ta deg en tur.

Siste gang jeg så de var når Symphony X varmet opp, gud for en nedtur det var når Stratovarius begynte å spille.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.