Web Analytics
Jump to content

øvingsamp


Morbid
 Share

Recommended Posts

ja, jeg vet at dette har vært oppe flere ganger før, men hater å søke :P

uansett, noen som har noen ideer på greie øvingsamper?

spiller hovedsaklig metal og slikt.ingen spesifike band da :P

burde ligge på rundt 3000lappen maks, og ha ren cleanlyd og røff vreng.

takker for alle svar.

Link to comment
Share on other sites

Vox AD30VT. Hvis du gidder å skru er det en god bråte fine lyder å få ut av denne saken. Veldig allsidig, noe som er praktisk når du øver. Gjør alt fra metallvreng til overdrive til fenderclean. Seff ikke så bra som originalampene, men med samme karakteristikker og nokså god kvalitet i forhold til prisen. God dynamikk også.

Link to comment
Share on other sites

ja, jeg vet at dette har vært oppe flere ganger før, men hater å søke :P

La meg oversette:

Jeg er dum, og jeg er stolt av det!

Skjerpe seg, nå.

neimen tusentakk. nå ble jeg kjempeglad.

og 1+1=3.

Det er bare en glede å støtte opp under nettroms budskap; om du har lest regel nummer fire her på forumet vil du faktisk se at den nevnte søkingen er påbudt, og videre kan man lese seg til at gjentakelse vil føre til en midlertidig utestengelse fra forumet -- du anses herved som advart om dette.

Link to comment
Share on other sites

Forum er til for diskusjon og hjelp.

Jeg ville seriøst ha vurdert en Line6 guitar port, Line 6 POD ell lignende (Vox etc)

Har nettopp skaffet meg en line 6 guitarport (Boks som du kobler i mellom gitar og pc) Og så har du hodetelefon utgang, og vanlig linje utgang til feks stereoanlegg.

På pc'n har du et dusin antall forsterkere, og alle de effektene du har brukt for, mikrofon og kabinett simulasjon. Det vil si at du kan få alle de lydene du vil, slik de "høres ut" på full guffe igjennom en mikron, rett inn hodetelefonene, og du kan ta opp på pc, uten å måtte mikke opp osv. Genialt "leketøy", men også for de som har behov for god lyd på lavt nivå.

For ikke å glemme et genialt øvingsopplegg, lessons, med backingtrack osv

www.guitarport.com

Du vil ikke får noen veldig god amp til 3000kr, og om du skulle bruke 15000kr på en amp, så ville den nok skjeldent låte bra på gutterommet.

Zvex nanohead er en kul sak, men har en følelse av at den er litt begrenset. Sikkert kul sak for dem som har alt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.