Web Analytics
Jump to content

øvingsamp


Morbid

Recommended Posts

ja, jeg vet at dette har vært oppe flere ganger før, men hater å søke :P

uansett, noen som har noen ideer på greie øvingsamper?

spiller hovedsaklig metal og slikt.ingen spesifike band da :P

burde ligge på rundt 3000lappen maks, og ha ren cleanlyd og røff vreng.

takker for alle svar.

Link to comment
Share on other sites

Vox AD30VT. Hvis du gidder å skru er det en god bråte fine lyder å få ut av denne saken. Veldig allsidig, noe som er praktisk når du øver. Gjør alt fra metallvreng til overdrive til fenderclean. Seff ikke så bra som originalampene, men med samme karakteristikker og nokså god kvalitet i forhold til prisen. God dynamikk også.

Link to comment
Share on other sites

ja, jeg vet at dette har vært oppe flere ganger før, men hater å søke :P

La meg oversette:

Jeg er dum, og jeg er stolt av det!

Skjerpe seg, nå.

neimen tusentakk. nå ble jeg kjempeglad.

og 1+1=3.

Det er bare en glede å støtte opp under nettroms budskap; om du har lest regel nummer fire her på forumet vil du faktisk se at den nevnte søkingen er påbudt, og videre kan man lese seg til at gjentakelse vil føre til en midlertidig utestengelse fra forumet -- du anses herved som advart om dette.

Link to comment
Share on other sites

Forum er til for diskusjon og hjelp.

Jeg ville seriøst ha vurdert en Line6 guitar port, Line 6 POD ell lignende (Vox etc)

Har nettopp skaffet meg en line 6 guitarport (Boks som du kobler i mellom gitar og pc) Og så har du hodetelefon utgang, og vanlig linje utgang til feks stereoanlegg.

På pc'n har du et dusin antall forsterkere, og alle de effektene du har brukt for, mikrofon og kabinett simulasjon. Det vil si at du kan få alle de lydene du vil, slik de "høres ut" på full guffe igjennom en mikron, rett inn hodetelefonene, og du kan ta opp på pc, uten å måtte mikke opp osv. Genialt "leketøy", men også for de som har behov for god lyd på lavt nivå.

For ikke å glemme et genialt øvingsopplegg, lessons, med backingtrack osv

www.guitarport.com

Du vil ikke får noen veldig god amp til 3000kr, og om du skulle bruke 15000kr på en amp, så ville den nok skjeldent låte bra på gutterommet.

Zvex nanohead er en kul sak, men har en følelse av at den er litt begrenset. Sikkert kul sak for dem som har alt.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.