Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Kjøp av gitarer fra 0 - 5000 kr


Anbefalte innlegg

Har spilt gitar i to år nå, skal kjøpe ny gitar for opptil 5000kr nå, er det noen som har noen tips om bra billige gitarer, som har både bra cleanlyd og vrenglyd. Har vurdert en olp john petrucci signature, men nå har jeg begynt å få lyst på en epiphone les paul, eller en ibanez RG-370DX BK. noen som har noen tips til bra gitarer, vurderer også å bygge selv, men vet ikke helt hvordan man gjør det. tips til bra gitarbutikk sider? 8)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

skal du les paul bør du kjøpe denne i stede for epiphone:

http://www.musikkweb.no/musikkpraksis/ann/...s.php?aid=51371

Ibanez les paulene fra 70 tallet er kjent for å være meget gode gitarer. Mange mener at de faktisk er like gode som gibson sine :shock:

Har en 1977 modell selv som er dritgod å spille på. har ikke prøvd en gibson les paul så hr ikke sammenlignet da.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

OLP er svært fine gitarer!

Jeg vil ikke anbefale locking trem på gitarer i økonomiklassen... Jo mer fjås det er på gitaren, jo billigere må hver del være! Ikke sats på antall finesser pr krone, men total kvalitet! Og da stiller OLP ganske sterkt.. Epiphone også! Tror Schecter, Jackson og kanskje LTD har noen gitarer som du kunne sjekka ut... Om det ikke er veldig viktig at du får akkurat akkurat den gitaren du bare må ha, så får du kanskje mest for pengen om du kjøper brukt!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg trenger en billig men bra gitar, som duger til fete soloer med tapping osv og power chords, itillegg må den funke til blues, rock, cleane akkorder, ol. Spiller for det meste Iron Maiden, Black Sabbath, Guns N Roses, ACDC, Nirvana, litt steve vai, + egne greier. Noen tips? Trenger ny gitar veldig nå, har spilt på en stagg strat copy litt for lenge synes jeg, har heldigvis en line6 spider 2 amp. :|

Lenke til innlegg
Del på andre sider

På Tre45 i Trondheim har de en gitar som heter Yamaha aes420, den koster 4000 å er veldi god å spille på + har veldi god lyd! Jeg syns den er mye bedre enn Epiphonen, (en så er jeg veldi fan av YAmaha sine gitarer også) Men kjøp den som du syns passer best!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Siden Epiphone, OLP og Ibanez allerede er nevnt - har jeg et nytt forslag. Et relativt nytt merke her i Norge er Tradition gitarer.

De skal i følge en test jeg leste + andre reviews på nettet (og en lokal musikkforretning) være svært gode i forhold til prisen. Skal visst være solid bygget, holder stemmingen godt og gir god lyd.

Har selv prøvd litt å spille på en av modellene deres (SP-1) - og syntes den var veldig god og behagelig å spille på (bedre enn mange Ibanez-modeller f.eks).

Hvis det er interessant, kan du sjekke ut litt info på disse stedene:

http://www.amusikk.no/shopdisplayproducts....gitar+Tradition

http://www.traditionguitars.com/guitars.htm

http://www.harmony-central.com/Guitar/Data4/Tradition/

http://www.guitarpeople.com/gear/gear-trad...ion-s20-sp1.asp

http://www.betterguitar.com/Equipment/Elec...aditionSP1.html

Keep rockin'

koda

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.