Web Analytics
Jump to content

Kjøp av gitarer fra 0 - 5000 kr


ansi

Recommended Posts

Har spilt gitar i to år nå, skal kjøpe ny gitar for opptil 5000kr nå, er det noen som har noen tips om bra billige gitarer, som har både bra cleanlyd og vrenglyd. Har vurdert en olp john petrucci signature, men nå har jeg begynt å få lyst på en epiphone les paul, eller en ibanez RG-370DX BK. noen som har noen tips til bra gitarer, vurderer også å bygge selv, men vet ikke helt hvordan man gjør det. tips til bra gitarbutikk sider? 8)

Link to comment
Share on other sites

skal du les paul bør du kjøpe denne i stede for epiphone:

http://www.musikkweb.no/musikkpraksis/ann/...s.php?aid=51371

Ibanez les paulene fra 70 tallet er kjent for å være meget gode gitarer. Mange mener at de faktisk er like gode som gibson sine :shock:

Har en 1977 modell selv som er dritgod å spille på. har ikke prøvd en gibson les paul så hr ikke sammenlignet da.

Link to comment
Share on other sites

OLP er svært fine gitarer!

Jeg vil ikke anbefale locking trem på gitarer i økonomiklassen... Jo mer fjås det er på gitaren, jo billigere må hver del være! Ikke sats på antall finesser pr krone, men total kvalitet! Og da stiller OLP ganske sterkt.. Epiphone også! Tror Schecter, Jackson og kanskje LTD har noen gitarer som du kunne sjekka ut... Om det ikke er veldig viktig at du får akkurat akkurat den gitaren du bare må ha, så får du kanskje mest for pengen om du kjøper brukt!

Link to comment
Share on other sites

Jeg trenger en billig men bra gitar, som duger til fete soloer med tapping osv og power chords, itillegg må den funke til blues, rock, cleane akkorder, ol. Spiller for det meste Iron Maiden, Black Sabbath, Guns N Roses, ACDC, Nirvana, litt steve vai, + egne greier. Noen tips? Trenger ny gitar veldig nå, har spilt på en stagg strat copy litt for lenge synes jeg, har heldigvis en line6 spider 2 amp. :|

Link to comment
Share on other sites

På Tre45 i Trondheim har de en gitar som heter Yamaha aes420, den koster 4000 å er veldi god å spille på + har veldi god lyd! Jeg syns den er mye bedre enn Epiphonen, (en så er jeg veldi fan av YAmaha sine gitarer også) Men kjøp den som du syns passer best!

Link to comment
Share on other sites

Siden Epiphone, OLP og Ibanez allerede er nevnt - har jeg et nytt forslag. Et relativt nytt merke her i Norge er Tradition gitarer.

De skal i følge en test jeg leste + andre reviews på nettet (og en lokal musikkforretning) være svært gode i forhold til prisen. Skal visst være solid bygget, holder stemmingen godt og gir god lyd.

Har selv prøvd litt å spille på en av modellene deres (SP-1) - og syntes den var veldig god og behagelig å spille på (bedre enn mange Ibanez-modeller f.eks).

Hvis det er interessant, kan du sjekke ut litt info på disse stedene:

http://www.amusikk.no/shopdisplayproducts....gitar+Tradition

http://www.traditionguitars.com/guitars.htm

http://www.harmony-central.com/Guitar/Data4/Tradition/

http://www.guitarpeople.com/gear/gear-trad...ion-s20-sp1.asp

http://www.betterguitar.com/Equipment/Elec...aditionSP1.html

Keep rockin'

koda

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.