Web Analytics
Jump to content

Konsert i Arendal 16 September - 05


Rebbe
 Share

Recommended Posts

Arendalsbandet "Barrique Club Band" spiller på Barrique Fredag 16 september.

Rebbe - Gitar/ vokal

Steinar Gregertsen - Lap steel

Ottar Vigerstøl - Trommer

Leif Inge Larsen - Bass

Gjester:

Espen Larsen - Gitar

Ole "Kelly" Kvamme - Bass

Ingrid E. Rebbestad - Vokal

Start 22:30

Velkommen:)

Link to comment
Share on other sites

Heia Morph....

Har ikke hørt noe av (eller om) Down som du nevner. MEN det må jeg jo sjekke ut. Alltid artig å høre nye ting.

Det er forresten JAM på kulturkafeên neste lørdag... Er det noe du bruker å dra på? (Jeg fikk en invitasjon dit) Tror jeg skal sjekke det ut.

Link to comment
Share on other sites

Sist jeg var på jam-kveld i byen (på Gamlebyen), var jeg så full at jeg ikke fikk lov å spille/jamme :mrgreen: hehe

Dessuten er jeg ikke så glad i å jamme foran masse folk.

Jeg kom nettopp på at jeg skal til Oslo i morgen. Så jeg kan desverre ikke komme på konserten. Men neste helg blir jeg nok hjemme, for da skal vi kanskje spille på et arrangement i Kulturhuset. Og da skal du ikke se bort ifra at det blir jam-kveld! Men da tar jeg med min egen bass.

Link to comment
Share on other sites

Det ble en kjempehyggelig kveld på Barrique. Masse folk (Kjempebra publikum som var kommet for å HØRE på musikk.... Bra!)

Jeg må si jeg er heldig som har fått med meg det som trygt må kunne beskrives som noe av det ypperste Arendal har av musikere. De er noen råskinn å spille, rett og slett.

Har ikke funnet ut hvordan jeg kan stenge denne tråden, så hvis noen av administratorene leser dette, please, steng denne tråden.

Tjo - bing

Link to comment
Share on other sites

Det ble en kjempehyggelig kveld på Barrique. Masse folk (Kjempebra publikum som var kommet for å HØRE på musikk.... Bra!)

Ja, som det går fram av denne videosnutten så var det et høflig og veloppdragent publikum som virkelig visste hvordan man skulle kose seg.... :mrgreen:

clapping.gif

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.