Web Analytics
Jump to content

Konsert i Arendal 16 September - 05


Rebbe

Recommended Posts

Arendalsbandet "Barrique Club Band" spiller på Barrique Fredag 16 september.

Rebbe - Gitar/ vokal

Steinar Gregertsen - Lap steel

Ottar Vigerstøl - Trommer

Leif Inge Larsen - Bass

Gjester:

Espen Larsen - Gitar

Ole "Kelly" Kvamme - Bass

Ingrid E. Rebbestad - Vokal

Start 22:30

Velkommen:)

Link to comment
Share on other sites

Heia Morph....

Har ikke hørt noe av (eller om) Down som du nevner. MEN det må jeg jo sjekke ut. Alltid artig å høre nye ting.

Det er forresten JAM på kulturkafeên neste lørdag... Er det noe du bruker å dra på? (Jeg fikk en invitasjon dit) Tror jeg skal sjekke det ut.

Link to comment
Share on other sites

Sist jeg var på jam-kveld i byen (på Gamlebyen), var jeg så full at jeg ikke fikk lov å spille/jamme :mrgreen: hehe

Dessuten er jeg ikke så glad i å jamme foran masse folk.

Jeg kom nettopp på at jeg skal til Oslo i morgen. Så jeg kan desverre ikke komme på konserten. Men neste helg blir jeg nok hjemme, for da skal vi kanskje spille på et arrangement i Kulturhuset. Og da skal du ikke se bort ifra at det blir jam-kveld! Men da tar jeg med min egen bass.

Link to comment
Share on other sites

Det ble en kjempehyggelig kveld på Barrique. Masse folk (Kjempebra publikum som var kommet for å HØRE på musikk.... Bra!)

Jeg må si jeg er heldig som har fått med meg det som trygt må kunne beskrives som noe av det ypperste Arendal har av musikere. De er noen råskinn å spille, rett og slett.

Har ikke funnet ut hvordan jeg kan stenge denne tråden, så hvis noen av administratorene leser dette, please, steng denne tråden.

Tjo - bing

Link to comment
Share on other sites

Det ble en kjempehyggelig kveld på Barrique. Masse folk (Kjempebra publikum som var kommet for å HØRE på musikk.... Bra!)

Ja, som det går fram av denne videosnutten så var det et høflig og veloppdragent publikum som virkelig visste hvordan man skulle kose seg.... :mrgreen:

clapping.gif

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.