Web Analytics
Jump to content

Steve Morse på Hell-blues festival


GonWild
 Share

Recommended Posts

wooow...denne gikk over all forventning. Ikke bare steve morse, men hele bandet møtte opp på klinikken, som var i storsalen på rica hotell! Da jeg kom inn var det ikke så mye folk der, men det kom ganske mange etterhvert. Steve morse sto og skrudde lyden på gitaren, og dave larue(bass...det er forresten han som spiller mye med john petrucci), og van romaine, kom tuslende opp på scenen etterhvert. Det virket ikke som om de hadde forberedt seg på noe, men de dro greia overraskende bra iland, og svarte på spørsmål fra publikum og spilte låter de ikke hadde spilt på et år og sånt hehe :D De virket skikkelig kule og da jeg rakk opp hånda og sa at jeg hadde et låtønske, svarte larue;"yeah .. you can go talk to our manager! ". Så spurte morse åssen låt jeg ville høre, åsså begynte han å vise noen løp fra den, åsså kom bandet inn etterhvert, åsså spilte de hele låten, og den rocka skikkelig!! Det var driit kult!!

Ellers svarte de på spørsmål om åssen de kombinerte turne-liv med festing og alkohol - de svarte alle ganske likt her, dvs at de ikke kunne drikke seg fulle, fordi de ville prestere sitt beste.

Hvor mye de øvde; alle hadde en periode når de var yngre hvor de øvde sånn 8 timer hver dag, men nå øvde alle ulikt og mindre..ca.2 timer hver dag.

Etterpå gikk alle fra scenen til rommet ved siden av, hvor de signerte cd'er/plakater og stilte opp på bilder. jeg sa takk til steve morse for at de spilte sangen jeg ønska meg, og da sa han bare "yeah..everybody chooses the difficult songs.."

Steve Morse Band er altså et knall instrumental band med supre låter og de kan virkelig spille, både live og på plate! Så dersom noen ikke har hørt dem før, så GJØR DET !

Legger ut de bildene jeg tok her. + et videoklipp..med dårlig ly og bilde,men det var det beste jeg kunne skvise ut av digital-kameraet mitt..

Link to comment
Share on other sites

jasså euph, du sniker deg med på det meste:-)...åssen var konserten? Var det bare steve morse band låter de spilte da ?

Ønsket meg Mechanical Frenzy. Den groover veeldig! Åsså spilte de en annen av mine favoritter, Simple Simon, som jeg har prøvd å lære meg...

Morse begynte på Tumeni notes, men måtte avbryte fordi han hadde feil lyd. Men d var liksom helt greit, de gjorde så mye annet bra så...tilgitt hehe... men den låten er kul da!

Link to comment
Share on other sites

Har tabba introen til Mechanical Frenzy, de spilte den også på konserten... Konserten var av de bedre jeg har sett, selv om de var delvis uforberedte og hadde mye moro. Bluegrass improer i sykt tempo rocker alltid. Jeg hadde det veldig moro da jeg kjente stort sett alle sangene de spilte. Supermoro greie! Anbefales!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.