Web Analytics
Jump to content

Steve Morse på Hell-blues festival


GonWild

Recommended Posts

wooow...denne gikk over all forventning. Ikke bare steve morse, men hele bandet møtte opp på klinikken, som var i storsalen på rica hotell! Da jeg kom inn var det ikke så mye folk der, men det kom ganske mange etterhvert. Steve morse sto og skrudde lyden på gitaren, og dave larue(bass...det er forresten han som spiller mye med john petrucci), og van romaine, kom tuslende opp på scenen etterhvert. Det virket ikke som om de hadde forberedt seg på noe, men de dro greia overraskende bra iland, og svarte på spørsmål fra publikum og spilte låter de ikke hadde spilt på et år og sånt hehe :D De virket skikkelig kule og da jeg rakk opp hånda og sa at jeg hadde et låtønske, svarte larue;"yeah .. you can go talk to our manager! ". Så spurte morse åssen låt jeg ville høre, åsså begynte han å vise noen løp fra den, åsså kom bandet inn etterhvert, åsså spilte de hele låten, og den rocka skikkelig!! Det var driit kult!!

Ellers svarte de på spørsmål om åssen de kombinerte turne-liv med festing og alkohol - de svarte alle ganske likt her, dvs at de ikke kunne drikke seg fulle, fordi de ville prestere sitt beste.

Hvor mye de øvde; alle hadde en periode når de var yngre hvor de øvde sånn 8 timer hver dag, men nå øvde alle ulikt og mindre..ca.2 timer hver dag.

Etterpå gikk alle fra scenen til rommet ved siden av, hvor de signerte cd'er/plakater og stilte opp på bilder. jeg sa takk til steve morse for at de spilte sangen jeg ønska meg, og da sa han bare "yeah..everybody chooses the difficult songs.."

Steve Morse Band er altså et knall instrumental band med supre låter og de kan virkelig spille, både live og på plate! Så dersom noen ikke har hørt dem før, så GJØR DET !

Legger ut de bildene jeg tok her. + et videoklipp..med dårlig ly og bilde,men det var det beste jeg kunne skvise ut av digital-kameraet mitt..

Link to comment
Share on other sites

jasså euph, du sniker deg med på det meste:-)...åssen var konserten? Var det bare steve morse band låter de spilte da ?

Ønsket meg Mechanical Frenzy. Den groover veeldig! Åsså spilte de en annen av mine favoritter, Simple Simon, som jeg har prøvd å lære meg...

Morse begynte på Tumeni notes, men måtte avbryte fordi han hadde feil lyd. Men d var liksom helt greit, de gjorde så mye annet bra så...tilgitt hehe... men den låten er kul da!

Link to comment
Share on other sites

Har tabba introen til Mechanical Frenzy, de spilte den også på konserten... Konserten var av de bedre jeg har sett, selv om de var delvis uforberedte og hadde mye moro. Bluegrass improer i sykt tempo rocker alltid. Jeg hadde det veldig moro da jeg kjente stort sett alle sangene de spilte. Supermoro greie! Anbefales!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.