Web Analytics
Jump to content

Gibson Explorer


snidel

Recommended Posts

Hei,

Jeg har planer om å kjøpe meg gitar, Gibson Explorer ('76) Natur, og jeg lurte på om noen her har erfaringer med den?

Eventuelt, er den veldig tung (for en 15-åring)?

Er det ubehagelig å sitte å spille med den i fanget? Atså på grunn av formen. Eller går det fint?

Hvordan er selve gitaren?

- Sindre

Link to comment
Share on other sites

Selv kunne jeg aldri ha tenkt meg å ha en explorer eller lignende som øvingsgitar. Har lett for å fullstendig ødelegge ryggen din om du ikke står riktig. Dette er riktignok også noe å gjøre med om du er kraftig eller ikke.

Når det gjelder å ha den på fanget, er det klart en stratocaster er mer behagelig, men exploreren funker den óg, så lenge du ikke skal sitte lenge i strekk å spille.

Link to comment
Share on other sites

Tung Mahogni = Dårlig Mahogni.

Lett Mahogni = God Mahogni.

Leste på Harmony-central-forumene, at den tyngste mahognyen er den mahognyen som er nederst på treet, og da har fått mest trykk på seg.

Hvorfor det gjør den dårligere vet jeg ikke, men han som startet tråden mente i hvertfall lettere mahogni hørtes, ressonerte og kjentes bedre ut.

Link to comment
Share on other sites

Da er nok sannsynligvis et eller annet litt sånn shoddy med Epiphone utgaven, siden ekte korina er en ufattelig dyr tresort. Søk på korina på music123 siden, og du finner ut at epiphone er de eneste med korina-gitarer til under 2000$. Gibson sin 1958 Korina Explorer (7.83 lbs) ligger på solide 8200$.

Link to comment
Share on other sites

Saksa frå gibson-forumet:

korina? (underoath2828)

Posted: 8:23:30 pm on 3/30/2005 Modified: Never

i went into guitar center the other day and played an epi explorer. are they made of korina?

Re: korina? (veeman)

Posted: 9:25:27 pm on 3/30/2005 Modified: Never

No, not really. A mixture of laminated woods.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.