Web Analytics
Jump to content

Hva med denne ibanez'en?


Lefsa

Recommended Posts

Har lenge siklet på denne gitaren:

http://www.umenaka.com/syasin/syasin/Ibz%2...JS1200CA.50.jpg

Ibanez JS1200 ca

Har prøvd både js2000, og har selv hatt en modifisert js100 som var veldig fin. Denne js1200'en har jo en ny type DiMarzio PAFjoe mic'er. Noen som har testet disse?

Må bare si at gitaren er siiiinsyyyyyykt fin å se på og spillemessig er disse gitarene helt rå. MEN, de har liksom ikke den vintage-mojo'en som er typisk for f.eksLesPaul og Strat...liksom ingen som setter skikkelig pris på disse js'ene :wink:

hva mener dere? Er den verdt pengene? Vil trenden snu fra overpriset vintage-stasj til overpriset (I NORGE) moderne utstyr, slik som dette?

Vurderer om jeg skal importere en :shock: . Da blir jo prisen et sted mellom 10.000-12.000.- NOKKKK I norge koster den vel 17-18.000.- FAEN :twisted:

Link to comment
Share on other sites

Vil trenden snu fra overpriset vintage-stasj til overpriset (I NORGE) moderne utstyr, slik som dette?

Drit i hva som er trend eller ikke, gå for gitaren hvis DU syns den er cool. Selv er jeg ganske glad i "tradisjonelle" gitarer som Les Paul, ES335 og Telecaster, men jeg syns også JS-gitarene er finfine instrumenter... hvis man liker tynn halsprofil.

Link to comment
Share on other sites

... hvis man liker tynn halsprofil.

Halsen på disse er faktisk ikke spessielt tynn. En RG har svært tykk hals. Disse har en mer avrundet ,og tykkere hals. Er faktisk utrolig lik stratocaster. Jumbo-bånd er bare suverent. Jeg spiller like mye rytme-gitar/komp, som solo, og denne halsen er bare SÅ god. Takler liksom alt helt perfekt.

Dere har kanskje prøvd en godt innspilt strat-hals. Det skal mye til for å slå en slik hals. Disse JS'ene føles slik, NYE! helt drøyt det der... :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Det som på en måte tiltaler meg litt er at denne JS'en ikke ser ut som værste metall/spillsåfortdukanåværtøff/GITARRUNK/harry-gitar. Den er liksom stilig, uten å være drastisk. Den er elegant uten å skrike! Har alltid likt fender og gibson, og kommer nok aldri til å selge min lespaul, men denne gitaren... :shock:

Non som har prøvd PAFjoe mic'en?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.