Web Analytics
Jump to content

Beste amp med cleanlyd?


Hallvardo

Recommended Posts

Har ikke planer om å kjøpe meg ny amp med det første, bare tenkte litt på dette. Tenker først og fremst på type jazz-cleanlyd. Selv har jeg mesa/boogie mark iv, kjempefornøyd med cleanlyden der. egentlig mer fornøyd med den enn vrengen, og det er jo en mesa :o 8)

Hva er deres favoritt clean amp?

Noen preamper som først og fremst er dedikert til god cleanlyd?

-Hallvard :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Hva er deres favoritt clean amp?

Det avhenger helt av bandet, låtene og gitaren. Jeg spilte i forgårs på en Fender-topp som låt helt kule. Har ingen spesiell favoritt, men kan kaste ut en hel del navn (alle er vel nevnt allerede): CAE/CAA, Matchless, Bad Cat, Vox, Fender, Two Rock, Mesa/Boogie...

Link to comment
Share on other sites

og jazzchorus ja, for all del. Finnes forresten den i topp/preamp?

Den fins i topp, ja. Og den får buksebeina til å flagre hvis volumet står på 2 og man kopler den i en 12" monitor. Og cleanlyden er nydelig.

Link to comment
Share on other sites

Matchless, Bad Cat, Top Hat, Mesa Boogie Lone Star, noen fendere (Men syns endel av de låter litt gjørmete om man ikke stiller de rett inn) AC30 (Hva er det med denne ampen egentlig? Det er jo bare Top Boost som er bra på den gamle (ikke den nye) varianten? Vanlig og Trem låter jo skrot!)

Lista er lang... Jazzchorus er en trivelting tingest!

Link to comment
Share on other sites

3+ har et Fender-basert clean-trinn, og vil følgelig fungere omtrent like bra til jazz som det en Fender-amp gjør. Hvorvidt det låter bra vil såklart avhenge av gitar, poweramp og kabinett, men jeg ser ingen grunn til at ampen ikke skulle få det til.

Har testet en Cornford-topp på Imerslund, og lyden i den var knall. Roland jazz chorus er en amp jeg ikke burde glemt, den låter bra.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.