Web Analytics
Jump to content

Behringer


jens

Recommended Posts

har tenkt til og kjøpe en behringer

men valget står mellom behringer bx600 ultra bass

og behringer bx1200 ultra bass

bx1200 er kanskje litt i høyeste laget for en ny begynner som skal kjøpe sin første bassforsterker hva burde jeg kjøpe?

Link to comment
Share on other sites

Har ikke prøvd de forsterkerene du snakker om, da jeg ikke spiller bass.

Generelt om Behringer:

Behringer er et merke som har veldig mange skikkelig dårlige produkter. De har også et og annet bra produkt i forhold til prisen (blant annet noen 8 kanalers AD/DA convertere, og en brukbar MIDI fotkontroller)

Da jeg ikke engang visste at de lagde bass-forsterkere tror jeg du bør se etter noe annet!

Link to comment
Share on other sites

Behringer fungerer faktisk ganske greit til mye.. Det med at de lager utrolig masse dårlige produkter er et rykte behringer har fått på seg fra gammelt av.. Men de har faktisk blitt endel bedre med årene..

Har vært borti den ene basstoppen for noen en god stund siden.. Husker ikke hvilken modell.. Den funker helt ok hvis det er den første toppen din, men den klarer ikke akkuratt å drive et ampeg 410 kabinett, uten å vrenge ved litt småhøyt volum..

Den jeg har vært borti, tror jeg ligger på rundt 3500... på en annen side kan du jo da si at du får en utrolig mye bedre brukt topp til samme pris..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.