Web Analytics
Jump to content

Memo til meg selv! (guitar port)


Slash T

Recommended Posts

Kan dere minne meg på at jeg skal kjøpe meg en Line 6 guitar port nå denne uken?!?

Får lønning straks, og jeg har sikkert brukt et år på å få kjøpt en guitar port.

Noen av dere som bruker guitar port?

De gangene jeg har testa den så har jeg blitt overasket over hvor mye lyd du kan få rett inn i headsettet, pluss at det virker som et fint redskap til øvelser.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har det, finfint program, kan få så mye bra ut av det, og mens du først er igang, så kan du kjøpe guitarport online, hvor du får med en del ekstra ting, bl.a lessons, og backingtracks, med god lyd, og egenlik guitar sound til de fleste tingene. Har mange flere ting og, mener at du kan teste det ut i en måned gratis.

Edit: Får gode lyder som du faktisk kan spille inn med og,

Link to comment
Share on other sites

Apropos guitar port - er lydkvaliteten bra? Tipper den går gjennom usb, og ikke gjennom lydkortet, og da skulle lyden være nokså bra vel? Mener å huske at Joe Satriani testa den og virket fornøyd med den. Er litt lei av cube 15, så jeg tenkte jeg skulle prøve meg med denne :)

Link to comment
Share on other sites

Altså, har testet den et par ganger, begynner å bli en stund siden nå men.. Det er og blir et "leketøy" , eller øve-redskap, men du verden og mye gøyere det er å kunne plukke ut så mange forksjellige lyder, og effekter, og få de i øret, med en lyd som jeg vil si er ganske god.

På natta får jeg ikke skrudd opp noen godlyd uansett, og i allefall ikke i et headsett.

Digg å hatt med laptop og den på skolen.

Link to comment
Share on other sites

Selv om ikke laptop høyttalere er verdens beste da. Har selv et ganske godt anlegg til pc-en min (stasjonær, selvsagt). Kunne tenkt meg å brukt guitar port til å spille inn ting på pc-en - er den god nok til det?

Den virker veldig grei for sånne som meg uten penger :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.