Web Analytics
Jump to content

Memo til meg selv! (guitar port)


Slash T
 Share

Recommended Posts

Kan dere minne meg på at jeg skal kjøpe meg en Line 6 guitar port nå denne uken?!?

Får lønning straks, og jeg har sikkert brukt et år på å få kjøpt en guitar port.

Noen av dere som bruker guitar port?

De gangene jeg har testa den så har jeg blitt overasket over hvor mye lyd du kan få rett inn i headsettet, pluss at det virker som et fint redskap til øvelser.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har det, finfint program, kan få så mye bra ut av det, og mens du først er igang, så kan du kjøpe guitarport online, hvor du får med en del ekstra ting, bl.a lessons, og backingtracks, med god lyd, og egenlik guitar sound til de fleste tingene. Har mange flere ting og, mener at du kan teste det ut i en måned gratis.

Edit: Får gode lyder som du faktisk kan spille inn med og,

Link to comment
Share on other sites

Apropos guitar port - er lydkvaliteten bra? Tipper den går gjennom usb, og ikke gjennom lydkortet, og da skulle lyden være nokså bra vel? Mener å huske at Joe Satriani testa den og virket fornøyd med den. Er litt lei av cube 15, så jeg tenkte jeg skulle prøve meg med denne :)

Link to comment
Share on other sites

Altså, har testet den et par ganger, begynner å bli en stund siden nå men.. Det er og blir et "leketøy" , eller øve-redskap, men du verden og mye gøyere det er å kunne plukke ut så mange forksjellige lyder, og effekter, og få de i øret, med en lyd som jeg vil si er ganske god.

På natta får jeg ikke skrudd opp noen godlyd uansett, og i allefall ikke i et headsett.

Digg å hatt med laptop og den på skolen.

Link to comment
Share on other sites

Selv om ikke laptop høyttalere er verdens beste da. Har selv et ganske godt anlegg til pc-en min (stasjonær, selvsagt). Kunne tenkt meg å brukt guitar port til å spille inn ting på pc-en - er den god nok til det?

Den virker veldig grei for sånne som meg uten penger :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.