Web Analytics
Jump to content

på tide med ny gitar


Boffen

Recommended Posts

RR3...

X10 er den rimeligste serien til Jackson. Ikke det at den er dårlig eller at jeg faktisk har noen erfaring med noen av gitarene, men siden RR3 stiller i klassen som Jackson selv har plassert litt over 10'er gitarer så tar jeg det for gitt at den er hakket hvassere.. OBSOBS! Styr unna billige gitarer med locking trem! Ingenting er værre en en billig floyd-kopi som egentlig bare kommer til å lage helvete for deg! Men når det er sagt så har jeg jo hørt ikke så ille ting om selv de rimeligste til Jackson, men allikavel... Du er advart...

Jeg gikk på en liten smell med en Ibanez S-gitar som var billig og krem og spille på, men jeg måtte hele tia skru bare litt for å holde den stemt.. Og en dag røk gjengene i en skrue.

Wolfgangen jeg har nå er jo en langt dyrere gitar, men med den har jeg oppdaga hvor dønn stabilt et bra locking-system kan være!

RR3 er jo også kulest...

Link to comment
Share on other sites

RR3...

X10 er den rimeligste serien til Jackson. Ikke det at den er dårlig eller at jeg faktisk har noen erfaring med noen av gitarene' date=' men siden RR3 stiller i klassen som Jackson selv har plassert litt over 10'er gitarer så tar jeg det for gitt at den er hakket hvassere.. OBSOBS! Styr unna billige gitarer med locking trem! Ingenting er værre en en billig floyd-kopi som egentlig bare kommer til å lage helvete for deg! Men når det er sagt så [i']har jeg jo hørt ikke så ille ting om selv de rimeligste til Jackson, men allikavel... Du er advart...

Jeg gikk på en liten smell med en Ibanez S-gitar som var billig og krem og spille på, men jeg måtte hele tia skru bare litt for å holde den stemt.. Og en dag røk gjengene i en skrue.

Wolfgangen jeg har nå er jo en langt dyrere gitar, men med den har jeg oppdaga hvor dønn stabilt et bra locking-system kan være!

RR3 er jo også kulest...

etter hva jeg har skjønnt er det ekte floyd rose på rr3 ihvertfall, er det noen som kan si dette med sikkerhet(at det er ekte floyd rose på rr3)

Link to comment
Share on other sites

Licensed Floyd Rose betyr at de har mot en liten andel, fått lov til å lage nesten kliss makne kopier av orginal floyd rose. Orginalen er noe du finner svært sjeldent på gitarer. Det er ikke fordi "ekte" floyd er veldig dyrt eller noe, men bare fordi de kan bestemme selv hvor mye tid og energi (les: hvor dyrt) de selv vil at det skal være.

Selv om det tilsynelatende er snakk om "samme greia" betyr ikke det at det er like bra... Licensed på billige gitarer sammenligna med the real deal blir som å sammenligne noe som epiphone (Bare enda j*vligere) med Gibson. Presisjonen og selve måten man fabrikerer delene... De kan være støpt, dreid eller smidd eller hvordan man en lager sånne deler.

Mine erfaringer med locking trem har fortalt meg at gitarer som går veiledende for under 8-10 000,- sjeldent har noe som er verdt pengene og bryet. Det finnes såklart unntak! Tilbud, og enkelte merker greier å tyne fram fullblods stupbombere for mindre. Såvidt jeg vet kan du få Fender Japan strat med HSS/HSH og orginal Floyd Rose for rundt 6-7000. Men fender er fender og vil ikke låte eller føles som en Jackson... Keep It Simple... Jo mindre som kan gå i stykker eller skape problemer for deg, jo mindre innvikla er det å sette opp og ha en rimelig gitar i tip-top stand!

Link to comment
Share on other sites

En original Floyd koster omtrent 4 ganger så mye som en kopi.

Det er selvfølgelig en kvalitetsforskjell.

Forskjellen mellom X-serien og RR3 er minimal.

Dog, begge er billige gitarer og forskjellen innenfor samme model kan faktisk være ganske stor rent kvalitetsmessig sett.

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror X-serien og Pro-serien ligger veldig nærme hva kvalitet angår. Har ikke sammenlignet med specs, men tviler sterkt på at det er særlig forskjell.

Den største forskjellen jeg merka da jeg gikk fra lisensert til ekte floyd rose, var at den ekte er mye mer bøyelig og holder selvfølgelig stemminga veldig mye bedre. Uansett, lisensert floyd rose er ikke crap.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.