Web Analytics
Jump to content

Helene Rask ok eller musikk man helst ikke vil høre?


Satriani
 Share

Recommended Posts

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=287605

NRK P3 tror jeg har svartelistet singelen.

Hva synes folket om såkalte glamourjenter som kommer inn i musikkbransjen?

Personlig synes jeg dette er noe av det dårligste som finnes innen musikk.

Men finnes det kjøpere så vil jo det alltid være noen som produserer slikt.

Når det gjelder Helene Rask så tror jeg årsaken til at hun selger er

80% kropp og 20% musikken.

Som hun svarer selv:

- Er det greit å spille på sex for å selge musikk?

- Jeg synes det må være lov. Hele samfunnet dreier seg jo mer og mer om sex, men det er ikke bare positivt, så klart.

Link to comment
Share on other sites

Rask er nemlig gårdsjente fra Fagerstrand på Nesodden.

Kom ikke som et sjokk at den "amerikanske drømmen" har nådd frem til bygda. Vi har sett det før. "Skuespiller fra Pfeiff, Alabamba", "Megastjerne fra Louisiana". Tviler på at det norske folk vil omfavne musikken hun bidrar med. Idéen er like platt som å gjøre om realitystjerner til programledere.

Kan tenke meg at musikken er møkk også. Bare vent å se. Om få år vil Dina prøve seg en karriére som filmskuespiller (hvis hun ikke allerede har forsøkt seg).

Link to comment
Share on other sites

Slapp av, noe musikk er kunst, noe musikk er ren underholdning.

Slik er det med all kultur. Av og til vil man kun underholdes, mens av og til vil man ha noe med mer dybde.

Children of Bodom er f.eks. ikke noe mer kunst enn Helene Rask. Ren underholdning.

Ikke noe galt i det, verden vil underholdes (og bedras :mrgreen:).

Link to comment
Share on other sites

Æsj, modeller og skuespillere og liknende som skal "drive med musikk" blir aldri bra... F.eks. hun derre Tine som gav ut en låt eller to for et års tid siden. Helene Rask er ikke det spor bedre, musikken låter som noe som kom fra sentraleuropa i 1997...

Utseendet til frk. Rask er da heller ikke noe å skryte av. Hun var premieutdeler på Gatebiltreffet i Krsand på lørdag, og da hun skulle gi premievinnerne seiersklemmen rakk hun nesten ikke frem pga silikonfrontene... hvor sexy er det? Ikke særlig i mine øyne... Blæh!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.