Web Analytics
Jump to content

Morgan + Roland


Kørk

Recommended Posts

Kjøpte akkurat min første el-gitar.. kom i en pakkeløsning. Det er en Morgan og en Roland 15 W forsterker. Kosta meg 2995,-

Bra pris?

Så lurte jeg på om hvordan folket først lærte seg å spille?

Kansje noen internett sider?

Eller hvis dere er Bergenser, en lærer?

Link to comment
Share on other sites

en morgan strat får du for 1500, så da gjenstår 1495 til forsterkeren.. så om det var spesielt "bra" pris vet jeg ikke, men helt ok ..

ang læring ... lær deg noen skaler til og begynne med og prøv å finn din egen groove på ting... evt begynn hos en lærer, og få øvelser med deg hjem.... eller finn på internett..

Link to comment
Share on other sites

En ting som kan være lurt for å gjøre det mer morsomt i begynnelsen er å ikke starte rett på teorien, men starte med å lære seg noen sanger eller deler av dem. Er utrolig moro å kunne spille med yndlingsbandet, om enn bare litt. Alt man lærer seg vil uansett hjelpe på ferdighetene, også kan man ta skalaene og den slags litt seinere. Sånn gjorde jeg det i hvert fall.

Mitt tips er å kikke på sider som www.olga.net og finne noen sanger som du kjenner godt, også prøve å lære seg dem. Det forutsetter at du kan lese tablatur, men det er ganske logisk hvis du leser forklaringen som du finner på siden.

Link to comment
Share on other sites

drit i olga.net, gå på www.mysongbook.com og last ned Guitar Pro 4. så søker du på sanger du vil lære der, og resten er plankekjøring. jeg begynte med Metallica etc. Nothing Else Matters eller Master of Puppets intro hvis du vil ha utfordringer :wink:

Link to comment
Share on other sites

morgan er et godt kjøp som nybegynner gitar' date=' uendelig mye bedre gitar en squier[/quote']

Det er bare tull' date=' vet du! Morgan er ikke bedre enn Squier. Det er iallefall min personlige oppfatning.[/quote']

Egentlig er Squier like mye drit som Morgan.

Selvfølgelig. Men poenget mitt er at ingen av dem er bedre enn den andre, og om noen er det, så er det ihvertfall ikke Morgan.

Link to comment
Share on other sites

Takk for alle svarene folkens. =D

Skal sjekke GP og lære meg akkorder.

En venn av meg lærte meg powertabs.. eller ihvertfall fra F Fiss til D Diss på dem to første strengene.

Rett etter satt introen til Enter Sandman ganske bra. ^_^

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.