Web Analytics
Jump to content

Bob Dylan i Oslo Spektrum 18. oktober


Hage

Recommended Posts

Den alltid like aktuelle låtskriveren frå Hibbing i USA kommer på besøk til Norge 18.oktober. Bob Dylan som, nettopp avsluttet turnen sin i USA der han spilte hele 83 ulike sanger på 43 konserter, er aktuell med sin 43.plateutgivelse. Bob Dylans neste CD kommer helt i slutten av august. The Bootleg Series Vol 7. Det er en dobbel-cd med litt hummer og kanari, og navnet "No Direction Home - The Soundtrack" er i forbinelse med Martin Scorseses Dylan dokumentarfilm som har premiere en måned seinere. Ut fra låtlista som Billboard la ut i går, ser det ut som materialet finnes på uoffisielle bootlegs fra før, men uansett blir det knall å få dette i skikkelig innpakning. Her er alt fra amatøropptakene på ungdomsrommet i 1959 til alternative versjoner, outtakes, Newport-konsertene i -64 og -65 og til 1966-konserter i Edinburgh og berømte Manchester, der vi får se "Judas-scenen".

For den som vil lage den perfekte høstferien, ser det nordiske programmet slik ut: Stockholm (Globen) 17. oktober, Oslo Spektrum tirsdag 18. oktober, Lofsberg Lila i Karlstad 20. oktober, Scandinavium i Gøteborg 21. oktober og Aalborg 22.oktober.

Jeg skal til Stockholm og Oslo. Noen flere?

Billetter legges ut for salg i morgen klokka 10.

http://www.oslospektrum.no/cparticle271548-2516.html

http://www.bobdylan.nu/

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.