Web Analytics
Jump to content

Image


Rohde
 Share

Recommended Posts

Hei, lurer på en ting.. Alle de store stjernene har jo i største grad et image. Er folket her opptatt av dette? Jeg mener: All respekt til gitarspillet til Slash, men ville han vært like stor uten flosshatten, brillene og Jack Daniels flaska?

Hvor mye legger dere i image?

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 48
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Skal mye til for å vite om Slash hadde vært det samme uten siggen og hatten...

Men image er kult det, ha noe som er spesielt for seg selv/bandet, men det er neppe no avgjørende for om jeg liker musikken eller ei. Men noen imager blir bare for idiotiske. Eks: SLiPKnoT

Link to comment
Share on other sites

Skal du klare deg i Mtv-verden, så vil jeg si image har en god del og si.

Men i undergrunnen er det vel ikke så viktig

Link to comment
Share on other sites

Skal du klare deg i Mtv-verden' date=' så vil jeg si image har en god del og si.

Men i undergrunnen er det vel ikke så viktig[/quote']

Så det vil si at du hadde digget et death metal band som gikk i lindeberg klær? Satt veldig på spissen selvfølgelig. Men det er faktisk "sosser" som hører på death.

Link to comment
Share on other sites

Skal du klare deg i Mtv-verden' date=' så vil jeg si image har en god del og si.

Men i undergrunnen er det vel ikke så viktig[/quote']

Så det vil si at du hadde digget et death metal band som gikk i lindeberg klær? Satt veldig på spissen selvfølgelig. Men det er faktisk "sosser" som hører på death.

Hvis du ser det sånn, så vil jo alt bli et image, men du har ganske rett.

Link to comment
Share on other sites

Det finnes plenty med ukarismatiske artister som ikke ser ut i måneskinn, likevel liker jeg musikken deres svært godt (Roger Waters har uten tvil musikkverdenens største nese!). Samtidig er jeg ikke på noen som helst måte i tvil om at estetikk er en effektiv måte å få frem følelser og tanker, noe som jo er en viktig del av musikkformidling. Jimi Hendrix hadde aldri hatt samme appell på meg uten imaget sitt.

jimi_ep1.jpg

Link to comment
Share on other sites

sett konserter uten floss hatten  8)

Jeg håper at det var ironi, vet jo aldri med deg 8)

Nei, det var ikke ironi. se på eric johnson, han har like stor betydning som slash han. og hva er image hans? Stå rolig på et sted hele tiden? 8)

Link to comment
Share on other sites

Det finnes plenty med ukarismatiske artister som ikke ser ut i måneskinn, likevel liker jeg musikken deres svært godt (Roger Waters har uten tvil musikkverdenens største nese!).

Ja, Waters var jo ikke noen fløtegutt i fjeset for å si det sånn, hehe.

Men imaget hans er jo litt sånn på utseendet, Slash er heller ikke akkurat pen da, haha.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.