Web Analytics
Jump to content

Gjorde et kupp idag!


aMo

Recommended Posts

Var innom forhandleren min og betalte litt gjeld, og tenkte jeg skulle sjekke ut munnspillene dems, og spørre og grave litt (i og med at jeg aldri har spilt et før).

Han viser meg et ganske billig et (225kr) og prøver å finne en lærebok.

Uheldigvis finner han bare en lærebok med køntri, såpass ille at han sier "Uff, jeg lukter jo hest bare jeg åpna denne boka" hehehe

Så jeg tenker litt på det og finner ut at det er litt teit å kjøpe bok+munnspill for flere hundre kroner om jeg ikke kommer til å like det, og spes om boka suger..

Så jeg sier jeg må tenke på det.

På vei ut av sjappa legger dama merke til en billig-kurv ved utgangsdøra (Alle varer i denne kurv 15kr", og hva er det første hun ser, jo en lærebok om munnspill med utgangspunkt i blues og jazz, som inkluderer munnspill og kassett.. TIL 15KR!!

Så jeg kjøper den seff.

harmonica1.jpg

Vi ler jo selvfølgelig godt av bildet på denne boka, da jeg bare måtte nevne at når jeg tenker på blues, så tenker jeg ikke akurrat på denne karen.. lol

Og kassetten er dritgøy, han prater akurrat sånn som du skulle tro: "And now you can pray Jazz Brues and all that Amelican music"

Åh fy fillern å vi lo... hahaha

Boka er forøvrig 15 år gammel, så jeg skjønner at den havna i billigkurven.. Men det var brænd spænking new ass, med plast rundt og alt.

Nevnte jeg 15kr? Hvor oftw får man så mye moro for 15kr idag??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.