Web Analytics
Jump to content

Jackson RR5


Guest Oscar

Recommended Posts

Jeg har tenkt å kjøpe meg en Jackson RR5, men før jeg kjøper den vil jeg gjerne høre litt om hva andre mener om denne saken.

Er det noen som har noen erfaringer med Jackson RR5, så kom med dem.

Jeg spiller for det meste metal og rock, men det kommer tider når jeg spiller rolige ballader, funk og musikk som nesten kan minne om pop.

Jeg liker å prøve meg på sanger som er litt teknisk krevende, så derfor trenger jeg en tynn hals.

Så hvis dere har noen andre forslag enn Jackson RR5 så bare kom med dem, hvis dere synes at jeg gjør et bra kjøp så bare si det, men kom med et grunnlag.

altså, si hva dere mener!

Link to comment
Share on other sites

KONGE gitar! men etter min mening er den ikke akkurat noe pop funk gitar.... også er den litt kjip å sitte og øve med i og med du må ha v'en mellom beina.... (noe jeg syns er litt uvant) men det er jo en vanesak :)

jeg syns den gitaren passer mest fra heavy rock til metal og utover...

men ellers en sinnsykt rå gitar med bra lyd og spilleegenskaper :D

hvis du selv liker den og syns den er god å spille på ville jeg gått for den.

det er da min mening!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.