Web Analytics
Jump to content

Din beste konsertopplevelse!


Theons

Recommended Posts

 • Replies 130
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg tror denne tråden har vært oppe før, men det gjør sikkert ikke noe.

Min beste konsertopplevelse var Metallica i Oslo Spektrum, i desember 2003. Jeg er ingen stor fan av Metallica lenger, men allikevel, det var en stemning der som jeg sjelden har vært borti. Utrolig kult! :)

Link to comment
Share on other sites

Hmm... Lou Reed konserten i Grieghallen var jo ganske fett. (i Vår).

Også har jeg vært på mange Jazz og Rock konserter på Nice Jazz Festival, Marcus Miller, Patti Smith, Stern, Billy Preston og mange fler :) (de fleste her var vel egentlig fetere enn Lou Reed konserten(bedre stemning enn Reed). Jævli kjipt at jeg gikk glipp av Sabbath, grunnet ferie :( Konserten var jo etter det jeg har hørt rå!

Men har ennå ikke vært på noen konserter med band eller artister jeg er storfan av men, det skal vel komme snart når jeg begynner å reise mer ut i verden! Hehe.

Link to comment
Share on other sites

Har vært på utrolig mange gode konserter dette året, ganske uvirkelig, blir umulig å skille konsertene fra hverandre.. men har noen spesielle opplevelser:

nr1: Turbonegerkonserten i Mai, teatergarasjen.. En helt sinsyk konsert

med helt utrolig trøkk, sinsyk setlist, en helt perfekt konsert, lyden kunne vært bedre i starten menmen, men når de var ferdig med "hoveddelen" og bandet gikk av scena og Age of Pamparius runget over høytalerne og bandet kom på scena så jeg Rune sin stråhatt og skjønte en ting: DENIM!

Var en herlig opplevelse å se gutta på scena i Denim!

nr2: Mötley Crüe: Hele konserten her var utrolig god, et bra utvalg av låter, men må nok være kickstart my heart eller Same Ol' Situation, konserten hadde sinsykt pyroshow, og med dverger, strippere og gutta i sinsykt god form ble det også en perfekt konsert!

nr3: Black Sabbath, Koengen: Sinsykt å se legender på scena, beste var klart åpningslåta(N.I.B.), The Wizard, Black Sabbath og mange andre, men må si høydepunktet var "Nynninga" på Iron Man, trøkket var helt sinsykt og nok til å gi enhver orgasme!

nr4: Judas Priest, Spektrum: Denne konserten var selvfølgelig fet fra begynnelse til slutt, fra The Hellion Starta til de gikk av scena..

Høydepunktet var nok når Rob kom inn på Harley og de spilte Hell Bent For Leather og Living After Midnight!

Link to comment
Share on other sites

Skal vi see....

1. Iron Maiden, Juni '05. Sinnsvakt fett!

2. Metallica, Roskilde '03. Selv om jeg ikke sto så langt fremme som jeg ville, så var stemningen helt elektrisk.

3. Sigur Rós, Roskilde '03. Hadde ikke hørt en eneste sang, men ble helt bergtatt av musikken. Sto helt i ro hele konserten, og lot ørene fryde seg. Er faktisk litt redd for å sette meg inn i musikken deres etter dette, og går derfor litt forsiktig frem.

4. Coldplay, Roskilde '03. Meget bra konsert, og jeg sto flott plassert.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.