Web Analytics
Jump to content

Din beste konsertopplevelse!


Theons
 Share

Recommended Posts

 • Replies 130
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jeg tror denne tråden har vært oppe før, men det gjør sikkert ikke noe.

Min beste konsertopplevelse var Metallica i Oslo Spektrum, i desember 2003. Jeg er ingen stor fan av Metallica lenger, men allikevel, det var en stemning der som jeg sjelden har vært borti. Utrolig kult! :)

Link to comment
Share on other sites

Hmm... Lou Reed konserten i Grieghallen var jo ganske fett. (i Vår).

Også har jeg vært på mange Jazz og Rock konserter på Nice Jazz Festival, Marcus Miller, Patti Smith, Stern, Billy Preston og mange fler :) (de fleste her var vel egentlig fetere enn Lou Reed konserten(bedre stemning enn Reed). Jævli kjipt at jeg gikk glipp av Sabbath, grunnet ferie :( Konserten var jo etter det jeg har hørt rå!

Men har ennå ikke vært på noen konserter med band eller artister jeg er storfan av men, det skal vel komme snart når jeg begynner å reise mer ut i verden! Hehe.

Link to comment
Share on other sites

Har vært på utrolig mange gode konserter dette året, ganske uvirkelig, blir umulig å skille konsertene fra hverandre.. men har noen spesielle opplevelser:

nr1: Turbonegerkonserten i Mai, teatergarasjen.. En helt sinsyk konsert

med helt utrolig trøkk, sinsyk setlist, en helt perfekt konsert, lyden kunne vært bedre i starten menmen, men når de var ferdig med "hoveddelen" og bandet gikk av scena og Age of Pamparius runget over høytalerne og bandet kom på scena så jeg Rune sin stråhatt og skjønte en ting: DENIM!

Var en herlig opplevelse å se gutta på scena i Denim!

nr2: Mötley Crüe: Hele konserten her var utrolig god, et bra utvalg av låter, men må nok være kickstart my heart eller Same Ol' Situation, konserten hadde sinsykt pyroshow, og med dverger, strippere og gutta i sinsykt god form ble det også en perfekt konsert!

nr3: Black Sabbath, Koengen: Sinsykt å se legender på scena, beste var klart åpningslåta(N.I.B.), The Wizard, Black Sabbath og mange andre, men må si høydepunktet var "Nynninga" på Iron Man, trøkket var helt sinsykt og nok til å gi enhver orgasme!

nr4: Judas Priest, Spektrum: Denne konserten var selvfølgelig fet fra begynnelse til slutt, fra The Hellion Starta til de gikk av scena..

Høydepunktet var nok når Rob kom inn på Harley og de spilte Hell Bent For Leather og Living After Midnight!

Link to comment
Share on other sites

Skal vi see....

1. Iron Maiden, Juni '05. Sinnsvakt fett!

2. Metallica, Roskilde '03. Selv om jeg ikke sto så langt fremme som jeg ville, så var stemningen helt elektrisk.

3. Sigur Rós, Roskilde '03. Hadde ikke hørt en eneste sang, men ble helt bergtatt av musikken. Sto helt i ro hele konserten, og lot ørene fryde seg. Er faktisk litt redd for å sette meg inn i musikken deres etter dette, og går derfor litt forsiktig frem.

4. Coldplay, Roskilde '03. Meget bra konsert, og jeg sto flott plassert.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.