Web Analytics
Jump to content

Fender Jaguar 1965 m/Gibson Humbuckers


bel
 Share

Recommended Posts

Hei

Jeg har funnet en Fender Jaguar fra 1965 som er moddet med to gibson humbuckere fra 1974. Jeg kjenner noen som bor i Statene som skal besøkes i påsken og som jeg kan sende gitaren til. Hvis jeg selv tar den med tilbake til Norge vil det bety minimale frakt utgifter og ingen toll...

Den har bare hatt en eier og har ingen skader uten om ytreslitasje (noe som gjør at den ser sinnsykt fet ut...)

Er det for risky å kjøpe? Vet at det er litt lotto, men frister å ta en sjangse... Selger virket som en ærlig fyr...

Vil jeg overleve frem til påske vel vitende om at jeg har en dødsfet gitar på andre siden av havet?

Noen som har noen invendinger?

Link to comment
Share on other sites

Man vinner ikke i lotto om man ikke leverer inn kupongen... kanskje ender man opp med jackpot på 30 mill, kanskje får man 2 rette og trøstepremie på 25 kroner.

Det hørtes uansett ut som en fet gitar!

Lykke til, og husk å holde oss oppdatert på gitarlotteriet! :)

Link to comment
Share on other sites

Will do...

Har absolut veldig lyst til å levere inn kupongen... Hvor bitter tror du trøste premien kan være egentlig? Hvis det viser seg at gitaren suger virklig å spille på, så er det ikke til å legge skjul på at den ville gjort seg veldig bra på veggen...

Er det ingen som har erfaring med gamle Fender modeller? Ville vært litt greit å få litt input fra den fronten...

Link to comment
Share on other sites

Hvis det mot formodning skulle vise seg at lyden er helt krise, kan du jo alltids bytte pickups, og hvis gitaren skulle være HELT ubrukelig så kan du jo som du selv sa henge den på veggen, eller gi den til loppemarkedet til det lokale korpset (men si ifra til meg hvor dette loppemarkedet holdes!) :)

Nevnte du hvor mye den koster, har du bilde etc?

Link to comment
Share on other sites

Tviler på at den ender opp på loppemarked, men for øyeblikket befinner den seg på et marked... ebay...

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...3663&indexURL=1

Prisen ligger i skrivende stund på US $866.23... men den stiger... og det er ganske lenge til auksjonen er over... skal se ann pris utviklingen og eventuelt legge inn bud men har egentlig ikke så mye cash for øyeblikket, venter en ganske stor lønning neste måned da men det hjelper ikke så mye nå. Bildene fra annonsen er ganske gode eller hva synes du?

En rimelig fet øks synes nå jeg...

Link to comment
Share on other sites

Nå er ikke jeg noe ekspert på gamle gitarer, men det så ut som OK sak. Det går ikke frem av bildene eller teksten hvorvidt halsen er skakk eller fin, men sånn går vel gjerne an å fikse hvis det skulle være helt fuckt. Stilig instrument, i alle fall!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Heisann,   Jeg har tatt opp noe musikk før, men tenkte å investere i noe bedre utstyr denne gangen. Jeg har sjekket YouTube og Google, og funnet ut at jeg skulle gå til anskaffelse av Focusrite 18I8 (har også sett på Audient ID44 - antageligvis overkill? Da jeg er veldig alene). Uansett; Var egentlig fast bestemt på lydkort, men så ble det også sagt at jeg kunne bruke Headrush Pedalboard som lydkort / audio interface. Og en slik har jeg. Mitt spørsmål blir vel først og fremst, hvordan det brettet stiller seg i forhold, kvalitetsmessig, til de to andre lydkortene/AI jeg nevnte? Er det like-så-bra, bedre, dårligere, veldig mye bedre, eller hva? Jeg har ikke noe i mot å betale noen kroner, om jeg får kvalitet igjen for det. Jeg synes jeg sliter generelt litt med støy i utstyret mitt (alltid en eller annen buzzing-lyd, et sted, og det tar litt drepen på motivasjonen å spille tilkoblet - spiller for det meste "unplugged", selv med elgitar). Jeg ønsker i hvert fall bra utstyr. Noen forslag til hvor jeg kan begynne å løse dette problemet? Mener at jeg tok med gitar og forsterker til Gitarhuset på Alnabru også, og testet der, og "ingen buzzing". Kan det være noe med rommet mitt? At PC står der og andre ting?   Oppsummert; Jeg har gitarer, et Headrush Pedalboard, KRK Rokit 6 høytalere og en PC. Tenker å bruke Reaper som DAW til å begynne med. Jeg har et større ønske om kvalitet, og liten lag/latency. Og vil heller ha kvalitet (null irritasjonsmomenter) enn å spare noen kroner. Noen som vil hjelpe videre? Jeg er først og fremst en gitarspiller, og har dessverre mindre kunnskap om preamp, forsterker, etc. etc..    Takker og bukker for svar og hjelp!    
  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.