Web Analytics
Jump to content

Bygge om liten Ibanez kjøpt fra USA


Recommended Posts

Ring en sjappe og be dem fikse det :P

Eventuellt kommer du opp med litt mer info om ampen, så kanskje vi kan hjelpe litt med ekstradeler ;)

basic:

- Finn et sted du kan kjøpe delen(e)

- Kjøp delen(e)

- Bytt ut de orginale med de nye

Link to comment
Share on other sites

Du må bytte ut nett-transformatoren i ampen. Dra til en noen som driver med service av gitarutstyr og spør om de kan hjelpe deg. Ikke tukl med dette selv hvis du ikke har kompetanse nok.

Er den en kraftig utstyrt røramp, så kan denne trafoen være stor og dyr. Er det en liten transistor amp er det ikke sikkert at den er så kostbar, men da er det kanskje også vanskligere å finne en erstatning.

Link to comment
Share on other sites

skru den opp og se om du finner noen jumpere på kretskortet merket 110V og 220V. I tilfellet er det bare å kutte de som det står 110 på, og slutte de som det står 220 på så er den klar til bruk.

selvfølgelig kan dette også gå galt, men jeg har gjort det med etpar forsterkere med bra resultater

Link to comment
Share on other sites

skru den opp og se om du finner noen jumpere på kretskortet merket 110V og 220V. I tilfellet er det bare å kutte de som det står 110 på, og slutte de som det står 220 på så er den klar til bruk.

selvfølgelig kan dette også gå galt, men jeg har gjort det med etpar forsterkere med bra resultater

Tenker å kjøpe meg en studiomic fra amerika. Den har jo en egen strømforsyning som må kobles i stikkontakten. Kan dette med jumperene gjøres på denne også, eller er det umulig å få fiksa 230w på den?

Link to comment
Share on other sites

230V mener du.. Kan godt være at det er mulig..

Ellers finnes det jo 230 til 110V adaptere. Ikke å anbefale til forsterkere, da de trekker for mye strøm, men en mic trekker vel ikke så alt for mye..

Adaptere finnes i forskjellige prisklasser, ut ifra hvor mange watt de kan levere. De fleste adaptere vil da så vidt jeg skjønner fremdeles levere 50Hz strøm (det er 60Hz i statene). Dette er vanligvis ikke noe problem.

Det kan også være en mulighet å skifte strømforsyning til den micen, selv om det kan bli vanskelig å få tak i (går ut ifra at den skal levere en eller annen sær spenning, ellers kunne du jo bare brukt 48V på mixeren..)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.