Web Analytics
Jump to content

Hellacopters / Hulen


Guest Ziggy Stardust

Recommended Posts

Har tenkt meg på Hallcopters på Hulen som spiller på Hulen i Bergen neste uke, og som en som ikke er fyllt 18 lengre, så lurer jeg på hvordan strengt det er der iforhold til Teatergarasjen og konserterene på NHH..

Har så sinsykt lyst å se Hellacopters!

Link to comment
Share on other sites

Søstern til en venn jobber der, og han har vært der noen ganger på konsert.

Du må visst gå med "Ung og Edru" skilt eller noe for å komme inn. Bare ring til staffet visstnok hyggelige folk.

Link to comment
Share on other sites

Hellacopters anbefales å se live, men se opp (eller gå på do) når/hvis de spiller "By the grace of God". Da jeg var på konsert med 'Copters samme dagen de gav ut "By the grace..." hadde lydmannen bestemt seg for å skru elpianoet litt høyere enn nødvendig, og pianisten spiller samme akkord under hele jækla låta. LITT irriterende å høre på når man henger seg opp i pianolyden fremfor det totale lydbildet!

Link to comment
Share on other sites

Gleder meg sykt.. drar straks for å varme opp litt :P

kjøpte ikke billetten før idag tough pga pengemangel, men møtte Tarjei og We vokalisten i byn! STOR DAG!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.