Web Analytics
Jump to content

Ukjent Rickenbacker Kopi.


Mastema
 Share

Recommended Posts

har lest om de fleste rick kopi er noe crap' date=' ikke for å være teit nå, men gå for the real deal :)[/quote']Har the real deal om ca. ett år. men et år uten bass er vannsklig, så jeg tenkte å kjøpe meg en kopi og ha i mellomtiden.
Link to comment
Share on other sites

Hvis den er riktig gammel (sent 70-tall) så er det meget mulig at det er en veldig grei bass. Ibanez produserte mange gode kopier på den tiden under diverse navn. Hvis den er navnløs er det nok vanskelig å finne noe info. :)
Har du noen navn? :)
Link to comment
Share on other sites

Hvis den er riktig gammel (sent 70-tall) så er det meget mulig at det er en veldig grei bass. Ibanez produserte mange gode kopier på den tiden under diverse navn. Hvis den er navnløs er det nok vanskelig å finne noe info. :)

det stemmer, men finnes en god del andre kopier, tror det var noe som het Grado og, skal sjekke opp i det

Link to comment
Share on other sites

takker så mye!! :wink:

np :) jeg vil tippe en Ibanez' date=' mulig Greco[/quote']

Greco er Ibanez. ;) Isonez, Kasuga, Luxor, Halifax, Cimar, Aria, Maya, Morris, Global, Sekova, Electra, Polaris, Antoria, Mansfield, MANN, Jason, Penco, Elger, Univox... Mange, mange merker, som ble produsert i samme fabrikk, og anses av mange som å være av lik kvalitet - selv om det ikke trenger å være en sannhet. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.