Web Analytics
Jump to content

Gibson SG???


The inflamables

Recommended Posts

Tror det viktigste er å prøve gitaren før du kjøper den..

Har snakket med folk som mener Special'en er bedre enn 61 Reissue'en, så det varierer mye fra gitar til gitar.

EDIT: Med det mener jeg at hvis du finner en bra laget Special så kan den ofte være bedre enn en dårlig laget Reissue, selv om Reissuen koster mye mer.

Link to comment
Share on other sites

Kommer helt ann på hvor mye penger du synes er verdt å legge i gitaren.

Personlig ville jeg spandert på en tusenlapp eller tre for å fa Standarden i forhold til Special/Faded modellen. Rosewoog gripebrett, binding, det ser og føles mye mer komplett. En kamerat har faded modellen, mye gitar for penga, men standard er fetere.

61' reissuen er vel enda tøffere, koster mer gryn, og angus young gitaren skal visst være helt krem = enda mer penger.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har standarden, den var lefthand, og kostet kanskje så mye som 5lapper mer i lisepris hos luthman enn special, men jeg fikk den for 12lapper.. Poenget er, hvis du noen gang skal selge så får du mer igjen for standard enn special, rett og slett fordi standard er "the" thing..

Standarden bør også være merkbart bedre, og er mye penere etter min mening.. gleder meg til jeg får min, er så lang leveringstid på lefthand..

Men prøv deg fram du.. Jeg kan ikke bestemme hva du skal ha.. Det er bare min mening, hadde jeg kjøpt en special så ville jeg kanskje ha helt mer i den retningen..

Link to comment
Share on other sites

Personlig mener jeg Faded serien til Gibson er crap! Samme Intrykka har jeg om Fender Highway 1. Ang Hvilken SG modell som er bra, synstes jeg Special er litt kjip men adskillig bedre enn Faded.

Mitt stalltips er Standard derimot. Der gjør du et sikkert kjøp, selv om mikkene er litt muddy om du spør meg ...

Link to comment
Share on other sites

reissue 61 er veldig fin. Han andre gitaristen i bandet har den.

Mange som mener den er bedre enn standard. Synes fadedutgaven er grei den, så lenge man bytter pickuper.

Jeg skal kjøpe denne :

226197.jpg

Blir helt mo i knærne og får vann i munnen av å se på den.

(Har en ESP viper standard fra før og den er utrolig mye bedre enn alle andre SG'ene jeg har prøvd.)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.