Web Analytics
Jump to content

Fender American Deluxe Stratocaster HSS


bel

Recommended Posts

Hei

Jeg lurer på om det er noen som har testet denne gitaren? Er de to Samarium Cobalt Noiseless pickupene så gode som fender selv vil ha det til eller er det bare skryt? Skal til Statene i påsken så da blir det nok et gitar kjøp på meg, men er ikke sikker på hva jeg skal kjøpe... :lol:

Har lest en del reviews av Deluxe gitaren og det virker som den kanskje er det jeg leter etter...

bel

Link to comment
Share on other sites

Jeg kan ikke huske at jeg har testet akkurat denne modellen, men Straten jeg eier er en deluxe-variant, og jeg har sikkert spilt på noen deluxe-gitarer opp gjennom årene.

Gnomen har noiseless-mikker i byggesett-straten sin (men om de er like vet jeg ikke), og de syns jeg låter fint. God tone og bra vintage-vibber. Halsen på deluxe-modellene pleier å være tynnere enn tradisjonelle strater, og båndene er gjerne litt bredere (medium jumbo). To-punkts vib.sett og låsende mikker er som i straten min, og det holder stemmingen godt samtidig som det er veldig behagelig å bruke. LSR-nuten kan være litt uvant, men den har fungert bra for meg og krever minimalt med vedlikehold.

Det var det jeg kom på i forbifarten, du kan jo spørre om det skulle være noe jeg har glemt.

Link to comment
Share on other sites

Hmm hadde det ikke gjort seg med ørten gitarer under armen når jeg går forbi tollerne på flyplassen... Ikke for å være kjip men det er nok ganske mange andre som kommer høyere opp på "disse må jeg kjøpe gitar til listen" enn deg kirk... sorry mac... :wink:

Tusen takk for gode og saklige svar nettrom. Du har ikke erfaring med hvordan humbuckeren i bridge posisjon låter? Slik som jeg forsto det hadde du ikke en HSS deluxe men en med bare single coils...

bEL

Link to comment
Share on other sites

Tusen takk for gode og saklige svar nettrom. Du har ikke erfaring med hvordan humbuckeren i bridge posisjon låter? Slik som jeg forsto det hadde du ikke en HSS deluxe men en med bare single coils...

Aner dessverre ikke hvordan akkurat den låter. Straten min har to røde Lace Sensor-mikker i broen, kjørt i serie for å låte omtrent som en humbucker, og jeg vet av erfaring at det låter vesentlig forskjellig fra normale mikker.

Jeg har etter hvert fått teste endel gitarer med lignende treverk og HSS-konfigurasjon, og jeg har tilgode å finne en hvor humbuckeren ikke låt bra. I og med at jeg spiller alt av komp-gitar med hals/midt-mikk eller bare hals-mikken passer en humbucker i bro-posisjon fint. Komp med vreng og solospill får passende trøkk og jeg opplever humbuckeren som litt mer mellomtone-aggressiv enn single coils, noe som gjør at den kutter fint gjennom på soloer. Hvorvidt det funker for deg er selvfølgelig avhengig av spillestil, musikkstil og hvilke lyder du trenger.

Bare hyggelig å kunne hjelpe! :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg syntes de ny Noisless Pickupene til Fender stinker ! De låter altfor hardt. Jeg skjønner ikke (jeg skjønner det komersielle hensynet selvsagt) hvorfor d slutta med Duncans & -Texas Specials De gitaren var killer (Roadhouse, Lone Star & Big Apple som de het en gang i tia)

Til og med de nye clapton strattene låter 0- bra i forhold til de gamle . Dette sier jeg ikke bare for jg har en selv , men for di jeg har ører!

Men Bygekvaliteten på De nye Fender halsene med håndrullende bånd er et veldig bra tilltak !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.