Web Analytics
Jump to content

yngwie can't touch this


Lejs

Recommended Posts

Høres ut som noe Yngwie kunne rørt (iallefall deler av det) :wink:

Vai har jo selv også sagt at han ikke behersker den stilen så godt (eller mer direkte omtalte han Yngwie som: Han fyren som har laget alle de gitarsoloene jeg ikke klarer å spille). Yngwie har sin stil Michael Angelo har sin, og Vai sin, de blir ikke dårligere gitarister av at de ikke kan spille alt av hverandre klokkelikt :wink:

Link to comment
Share on other sites

Det hadde han sikkert klart... malmsteen var jo blandt de første med neoclassical stilen.. Så Angelo har nok øvd mye på Malmsteen licks akkurat som alle hos andre.. Etter min mening så er Malmsteen mye bedre.. men jeg øver selv etter Freight Train soloen som er ganke tøff.. Men gode er de alle sammen... 8)

Link to comment
Share on other sites

Mesteparten av den låta er jo stort sett oppi Yngwies gate da ;-) Kjappe arpeggioer, skalaløp osv. Se Yngwie spille Trilogy Suiten på Live in Leningrad (1989), gutten må være på ett eller annet :wink:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.