Web Analytics
Jump to content

jason becker


Lejs

Recommended Posts

 • Replies 30
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ja. Sykdommen heter forresten ALS(amyotropisk lateral sklerose), eller muskelsvinn på godt norsk. Jason Becker er vel en av de som har levd lengst med sykdommen nå, og det siste jeg hørte i fra den kanten var at han har gått litt opp i vekt, og fått tilbake litt muskelmasse=)

Link to comment
Share on other sites

Han har vel ikke spillt gitar siden '90 tror jeg, pga sykdommen har han nesten ingen fungerende muskler, og kan heller ikke snakke. Han kommuniserer ved hjelp av øynene sine, og komponerer musikk ved hjelp av ei mus, som han også kan styre med øynene.

Gå innom www.jasonbecker.com for mere info

Link to comment
Share on other sites

i 90 var han jo med David Lee Roth, men han fullførte ikke turneen (om de heletatt kom til starten, men spilte ihvertfall noen konserter.. Han spilte inn ei plate senere "perspectives" eller noe slikt, men mesteparten på plata er "midi".. (denne ble også satt opp som ballett). Senere er det kommet ut ihvertfall to plater med uferdige sanger og andre ting han har gjort i studio.. Det er kommet to videoer den ene er "lessons" og den andre er The ledgend of JB"... Det er to tribute plater som har kommet osv osv osv... Fantastisk gitarist... synd at gitaren er lagt på hylla...

Vært flere som skulle lage signatur gitar, men har bare blitt enkeltgitarer (carvin og jackson)..

Han lager fortsatt musikk med et system som lar han styre sequenceren med øynene, men har ikke hørt om han har kommet ut med noe av dette...

Han har også et eget fond for ALS...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.